Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak én érzem úgy, hogy...

Csak én érzem úgy, hogy bármennyit takarítok/pakolok a lakás sosem lesz teljesen tiszta és rendezett?

Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 10:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

most a héten rengeteg dolgot elintéztem(konyhaszekrény lemosás kívül-belül/szekrények rendberakása/fürdő takarítás/törölgetés), szóval csak be kellene egy hókotrónak tévednie h összébb tolja a játékokat.....

amúgy olyan rend amit szeretnék csak este van miután elaludtak és a játékaikat össze szedem....nappal általában káosz van de nem érdemes össze szedni mert direkt mindent kiborítanak :S....ez van....majd ha nagyobbak lesznek remélem könnyebb lesz !!!!!

2013. jan. 18. 12:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is a hókotrót várom :D Délelőtt összedobtam a konyhát, most indulok a nagyokért, így délután a három gyerekkel együtt takarítok... érdekes lesz... mind a 10 perc... este hazajön apa, és mintha egész nap meg sem mozdultam volna, úgy fog kinézni a ház... én a cetlizésen már túl vagyok. A férjem azt mondta rá, ha olvasni akar, könyvtárba megy, a fiaim meg azt, hogy hát ugyebár ők még nem tudnak olvasni. A kicsi lányom meg szépen leszedegette őket... Én már az mondom, ott, ahol ennyire nincs igény a rendre, én sem fárasztom magam. Szóval nagy általánosságban tiszta káosz a ház.
2013. jan. 18. 14:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Nálunk amióta megvan a gyerkőc olyan a lakás, mint egy játékbolt és egy rongyosbolt keveréke. Mire végzek kezdhetném elölről.

A gyerkőc mindig szétpakol, hiába rámoljuk utána össze kb 5 percig van rend. Apuka pedig a konyhában-étkezőben pakol ki és hagy ott mindent előszeretettel, aztán meg morog, hogy kupi van.

Néha úgy vagyok vele, hogy elegem van, majd ha megszólja valaki aki jön, akkor én nem fogok szégyenkezni, nem vagyok házirabszolga.

2013. jan. 19. 09:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Mi idosebb generacio vagyunk 2 benti cicaval es egy kakaduval. amig egy benti cicam volt es 20 evvel fiatalabb voltam a lakas ragyogyott (gyerek nincs). Most mar nem ragyog. eleinte bantott nagyon de a barataim akik szinten nem huszonevesek megertettek velem hogy aki minket szeret az ertunk jon es nem azert hogy a porcicakat vizsgalja. es egyszeruen hiaba hatarozom el mar nem megy ugy mint regen. azelott is ekkora hazunk volt 110 negyzetmeter es siman rendberaktam gyonyoruen egy nap alatt kiveve az ablakpucolast. most meg....;-(

a lakas van ertunk nem mi a lakasert, tul rovid az elet hogy allando tisztogatassal toltsuk. tudom hogy az lenne a jo erzes amikor minden tokeletes de azt hiszem ehhez muszaj egy NAGYON JO TAKARITONOT felvenni. mivel itt nagyon borsos ara van (25 dollar /per ora) es megcsak nem is vegeznek tokeletes munkat hat a ferjem porszivozik en meg amikor birom csinalom a tobbit. fel a fejjel lanyok senki se tokeletes.

2016. aug. 4. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!