GYED mellett van valamilyen keresetkiegészítésetek?
"egyéb jövedelem szerzése gondolom nem tiltott. " csak a szerzői jog védelme alatt álló alkotásért járó díjazás nem tiltott, minden más jövedelemszerzés igen.
De sokan készítenek ezt-azt, varrnak, kreatívkodnak (pl: [link]
Nem lehet befektetni, tőzsdézni, semmi? Ezt azért nem hiszem el, ha adót fizetek utána.
Aztán csodálkoznak, hogy senki nem vallja be az ilyen-olyan jövedelmét.
Akkor úgy teszem fel a kérdést, hogy mit lehet otthon csinálni, ha eltekintünk attól, hogy mit enged meg a törvény?
Hivatalosan semmit!!!
Maszkban ha tudsz nyelvet, adhatsz gyerekeknek nyelv órát, vagy varrhatsz ezt azt, amit eladsz.
"Akkor úgy teszem fel a kérdést, hogy mit lehet otthon csinálni, ha eltekintünk attól, hogy mit enged meg a törvény?"
Masszázs, például.
Én mlm-eztem, de semmire nem mentem vele. Abba is hagytam. Kézügyességem nincs, ez is kilőve.
Próbálkozhatsz mindenfélével, de szerintem inkább pihenj :)
Köszönöm!
Igazad van a pihenéssel is, kedves előző, de már több, mint 1 éve itthon vagyok, kipihentem magam. És hiányzik a korábbi tevékeny életem. A kézügyességet igénylő dolgokhoz be kell ruházni az elején, megvenni a szükséges eszközöket. Viszont ha nem jön be, ha nem vagyok elég ügyes, vagy ha megunom, akkor ablakon kidobott pénz.
A tanítás nem rossz ötlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!