Mivel mossak gyerekruhát, hogy olyan igazán pihe-puha legyen?
Szia!
Én nagyon sok jót hallottam a mosódióról! Még nem próbáltam, de épp most rendeltem meg egy fél évre való adagot. (már úton a csomagom, remélem hétfőre ideér...) Mindenki azt mondja, hogy sokkal puhábbak lettek a ruhák! Ráadásul nem tartalmaz semmilyen vegyi anyagot, az érzékeny bőrre nagyon jó!
Első vagyok!
Íed be a gogle-ba hogy kataboltja (én náluk rendeltem,olcsóbb és jobban néz ki), és mindent megtudhatsz róla!
Lehet próbacsomagot is rendelni párszáz Ft-ért postával együtt.
Ha gondolod, keress meg pár hét múlva, addigra biztosan letesztelem és megírom:)
Na, ez itt a reklám helye, belinkelem Neked:
3 ismerősöm rendelt és mindegyik csak jót mondott. Plusz egyszer láttam a TV-ben, arról beszélgettek, hogy elterjedőben van, de sokan azt sem tudják mi az. Én is csak lestem, de nem fogott meg a téma. (azóta van 3 gyerekem)
És átolvastam az oldalt is. Egy próbát megér, ha a foltot kihozza, és olcsóbb, már megérte, főleg hogy nem marad semmi vegyszer a ruhákban:)
Egy próbát tényleg megér :) Irhatnál azért majd ide, ha már kipróbáltad :)))
Más ötletek még esetleg a hagyományos vegyszerek/anyagok világából?
Ha mosószódát használsz, a mosópor fele helyett használhatod,az lágyítja a vizet,és tisztít.Öblítéshez ecet,a színek élénkek maradnak,nem marad mosószer a ruhában,és puha lesz.
A mosódió nekünk nem jött be,nem hozza ki a foltokat,nekem az volt vele a tapasztalatom,h a foltos,koszos gyerekruhákhoz nem jó,de pl a felnőtteknek,akiknek a ruhája nem lesz igazából koszos,nagyon megéri.Én reszelt mosószappannal mosok.(Mosógépben.)Pedig nagyon jó lett volna,mert egyrészt a fiam viszket a mosóportól és azt ki kellett váltani valamire,másrészt környezetbarát megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!