Vettem egy gyerekruhát és adták hozzá a vállfát is. Levegyem róla a ruhát vagy vállfával együtt ajándékozzam oda?
Figyelt kérdés
Anyukák, ti "örültök" a vállfának is, vagy dobjam ki, mert nem kell majd a szülinaposékhoz még egy újabb kacat?2010. szept. 17. 15:08
1/5 anonim válasza:
Ezek a vállfák ált. olyanok hogy nem forditható a feje
szerintem anélkül add oda.
2/5 anonim válasza:
Én szerettem vállfával együtt ruhát kapni, mert így egyszerűbb a tárolást megoldani. Főleg ha szép darab, és csak nagyobb vállfák vannak otthon, akkor gyűrődjön a szekrényben(?) Az mondjuk kifejezetten engem nem zavart, hogy nem fordítható a feje-de ez én vagyok, van akinek nem jön be-.
3/5 anonim válasza:
Szerintem attól is függ, milyen ruhadarabot vettél. Mármint hogy hol fogja tárolni. Szerintem is vállfával add oda, az mindig elkél a gyerek szekrénybe.
4/5 anonim válasza:
Add vállfával, én imádom, pedig a gyereknek még nincs akasztós szekrénye:) 5 hónapos.
5/5 anonim válasza:
Inkább add oda a vállfát is, ki tudja, az az anyuka hogyan szereti tárolni a ruháit.
Én pl mindig kidobom a vállfákat :) Én hajtogatva szeretem a ruhákat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!