Ti szoktatok néha füllenteni csak azért, hogy a kérdezőt megnyugtassátok?
Figyelt kérdés
Pl ha egy kismama azt kérdezi, hogy elesett, kólát ivott, stb és nem árt -e ezzel a babának, ti elmondjátok neki, hogy de, lehet baja a babának, vagy inkább megnyugtatjátok, hogy nem lesz semmi baj? Mármint akkor, ha tényleg lehetséges, hogy a babának valami nem jó.2013. jan. 15. 09:56
1/11 anonim válasza:
Azért vagyunk, hogy segítsünk, azzal nem segítünk, ha füllentünk. Ha valami árthat, akár a kismamának, akár a babának, elmondjuk, mert mi sem szeretnénk, hogy baj történjen. Nagyon sokan pl nem tudják, hogy megindult a szülés, volt már pár kismama aki a válaszolók unszolására bement, és megszült. Ilyenkor nagyon jó érzés, hogy egy kicsit közreműködhettünk a dologban. Szerintem :)
2/11 anonim válasza:
Miért füllentenék az senkinek sem jó. A Kóla pedig mértékkel tényleg nem árt.
3/11 anonim válasza:
Nem. Ha nem találom komoly bajnak, akkor azt írom. Ha olyan a kérdés, amit értelmetlennek találok, inkább nem válaszolok rá. Ha úgy gondolom, hogy valami árthat, akkor megírom, vagy orvoshoz küldöm.
4/11 anonim válasza:
Nem, soha! Én mindig leírom, amit gondolok, vagy amit tudok a témáról. Akkor is, ha a kérdező más választ várt, akkor is, ha lepontoznak, akkor is, ha kicsit szembemegy a többiek véleményévvel!
Igen, vannak sokan, akik a magas százalékokért képesek füllenteni vagy támogatni a kérdezőt akkor is, ha közben nem értenek egyet vele, akkor is, ha ezzel ártanak neki.
7/11 anonim válasza:
max biztatni szoktam őket, ha pl izgulnak a 12 hetes uh előtt, hogy minden rendben legyen, de ez nem egészen a füllentés kategória.
füllenteni amúgy én sem szoktam, hiszen úgy elhitetem a kismamával, hogy minden rendben, közben pedig lehet, hogy baj van...
8/11 anonim válasza:
Nem venném a lelkemre, hogy miattam legyen baja egy babának, vagy egy kismamának. Ha úgy gondolom, hogy a leírtak miatt nem lehet baja, akkor azt írom. Ha felmerül bennem, hogy ez nem biztos, akkor megnyugtatom a kérdezőt, mondván, lehet, hogy nem lesz baj, de azért beszéljen orvossal is.
9/11 A kérdező kommentje:
de jó, hogy mind ezt írtátok! :-) tényleg volt pár olyan válasz, hogy: nyugi nem lesz semmi baj, pl amikor a kismama azt írta, hogy nagyon keményedik a pocija, pedig még csak X hetes. Ezért kérdeztem, de nagyon örülök, hogy ti is ezen a véleményen vagytok :-)
2013. jan. 15. 11:32
10/11 anonim válasza:
Nem szoktam hazudni sem füllenteni komoly dolgokban a kóla ivás meg tényleg nem probléma,legalábbis nekem jó volt a terhesség alatt,mert mindig alacsony volt a vércukor szintem,ha komolyabb dologról van szó akkor elküldöm orvoshoz a kérdezőt már ha ahelyett,hogy elmenne a net előtt aggódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!