Mit gondolnátok egy olyan védőnőről aki mindig jól öltözött, havonta jár fodrászhoz, pedikűröshöz és látszik, hogy sokat ad magára?
Utolsó, ez az! Nem lesz mindenkinél rögtön a bölcsek köve, mert szült egy gyereket, de úgy látszik, vannak olyanok, akik ezt hiszik:)
Egyébként meg olyan világot élünk, hogy nem lehet már anyukaként topiskodni, 20 kilókat felszedni majd még 5 év múlva is a terhességre fogni...Vagyis lehet, de kinéznek, lenéznek. Régen, ha egy asszony szült és utána tehén maradt, elfogadták, hogy ez ezzel jár, így kell lennie. Ma meg elvárás az igényesség.
Kérdező, te igényes vagy magadra?
"Ne haragudj,de ez egy nagyon buta kérdés!!!
Ezzel az erővel egy gyári munkást,vagy egy takarítónőt is felhozhattál volna. "
Akár hiszitek, akár nem, egy takarítónő is ad magára.
Ő is csak nő, még akkor is, ha nincs olyan végzettsége, mint egy védőnőnek, vagy egy tanárnőnek.
Kérdésedre válaszolva:
A védőnőnek a hivatásával jár, hogy mindig jól öltözött, ápolt legyen.
Fiatal anyukákat látogat, kis babákat, természetesen oda kell figyelnie magára.
Kedves utolsó.
Az általad bemásolt választ én írtam,és félreértettél!!!
A takarítónőt és a gyári munkást arra írtam hogy azok sem keresnek olyan sokat...ahogy a védőnő sem a kérdező szerint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!