Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok egy olyan...

Mit gondolnátok egy olyan védőnőről aki mindig jól öltözött, havonta jár fodrászhoz, pedikűröshöz és látszik, hogy sokat ad magára?

Figyelt kérdés
gondolom nem keresnek olyan sokat...

2013. jan. 14. 22:34
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó, ez nagyon buta hozzáállás! Akkor ennyi erővel senki ne menjen onkológusnak, aki még nem volt rákos, mert nem tudja, miről beszél!
2013. jan. 14. 23:07
 12/40 anonim ***** válasza:
89%

A kérdéshez:

Mit gondolnék? Talán elkérném a fodrásza telefonszámát.

2013. jan. 14. 23:10
 13/40 anonim ***** válasza:
91%
Meg akkor a férfi nőgyógyász is egy merő hülyeség, hiszen nem menstruál, nem szül, ergó, hülye a témához? Ne már, ennyire nem lehet valaki korlátolt.
2013. jan. 14. 23:12
 14/40 anonim ***** válasza:
21%
Akkor kifejtem bővebben. A mi védőnőnknek nincs gyereke, nem volt terhes, mégis azt hiszi, hogy csak az a jó, amit ő mond. Ne így aludjak, ne így üljek, ezt ne egyem, azt ne igyam, ne ilyen gatyát hordjak, ne ilyen vitamint szedjek. Majd jött a ne így fektesd a gyereket, ne így etesd, ne bimbóvédővel szoptasd, ne fejd le, de fejd le mégis, most biztos fázik a baba, most biztos rosszul fogtad, add be neki az összes nem kötelező oltást, hogy lehetsz ilyen, hogy nem adatod be. Egyszerűen szörnyű.
2013. jan. 14. 23:13
 15/40 anonim ***** válasza:
98%

Ne haragudj,de ez egy nagyon buta kérdés!!!

Ezzel az erővel egy gyári munkást,vagy egy takarítónőt is felhozhattál volna.

Az hogy valaki ad magára nem csak pénz kérdése. Jól öltözni turkálóból is lehet,gondolom nem "guccsiban" jár. A fodrászt sem hiszem hogy minden hónapban teljesen más frizurát csinál,ami több 10.000ft-ba kerülne.

A pedikűrt meg nem is értem?! Te a lábát nézegeted,vagy télen mezítláb jár?

2013. jan. 14. 23:16
 16/40 anonim ***** válasza:
98%

Érdekes..ugye védőnő szak csak nappalin van, nehéz lenne gyerek mellett csinálni, mert azért nem egy könnyű szakról beszélünk. Ennyi erővel az az orvos se legyen gyerekgyógyász akinek nincs gyereke? Attól hogy neked rossz tapasztalatod van, még, nem kéne általánosítani.

A kérdésre válaszolva: Ha megteheti, miért ne járjon úgy? A legtöbb nőben benne van ez az igény.

Üdv, egy védőnő hallgató

2013. jan. 15. 06:20
 17/40 anonim ***** válasza:
88%

Miért baj az, ha egy dolgozó nő ad magára? Én tanítónő vagyok, szerintem közel hasonló fizetéssel rendelkezem, mint egy védőnő, nem sok ez a fizetés, de emellett még nem fogunk éhen halni, be tudjuk fizetni a számlákat, és még öltözködni is fogunk, ez nem pénz, hanem igényesség kérdése. Aki emberek között dolgozik, igenis adjon magára, hisz ezzel is példát mutat. Lehet igényesen öltözködni a turkálóból, leértékelésekből is, és a fodrász és a pedikűrös sem csak a gazdagok kiváltsága. Inkább az az elszomorító, ha valaki bőven el van látva anyagilag, és mégis slampos, elhanyagolt. Nekem pl. van egy ilyen ügyvédnő ismerősöm, pedig megtehetné, de fodrászhoz nem jár, hosszú hajával nem kezd semmit, csak lóg,őszül is már, pedig még fiatal, nincs 40, felszedett vagy 10 kg-t ezért nagy bő lebernyeg ruhákban jár, ezért szörnyű látvány. Na én őt sem kritizálom, csak ő az ellenpélda, próbáltam finoman mondogatni neki, de ő azt mondja, sok a munkája, nincs magára ideje.

Nekem az a véleményem, hogy egy nő minden körülmények között legyen nő, és egy védőnő is olyan munkakört tölt be, ahol személyes kinézetével, ápoltságával jó példát tud mutatni környezetének.

2013. jan. 15. 07:23
 18/40 anonim ***** válasza:
63%
Bunkó kérdés, igen ráérsz ha ilyeneken van időd agyalni.
2013. jan. 15. 08:16
 19/40 anonim ***** válasza:
59%
Éppen azt akartam írni, amit a 16. válaszoló. A főiskolán 1 olyan csoporttársam volt, akinek már volt gyereke. Nappalin tanult, a férje tartotta el a 2 gyereket és őt is. Szerintem ezt nem sokan tudják bevállalni.
2013. jan. 15. 11:31
 20/40 anonim ***** válasza:
79%
Azt hogy hozzá szívesen járnék,mert igényes és csinos,biztosan odafigyel a kismamákra is.Ezenkívül ha egy anyuka csinos,igényes,oda figyel magára szintén pozitívum vele biztosan azonnal szóba állok.
2013. jan. 15. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!