Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikortól foghatok neki tornász...

Mikortól foghatok neki tornászni? 19 napja szültem.

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Inkább babázz! A tornával még bőven ráérsz. És amúgy amíg váladékozol és a doki meg nem engedi semmiképp!

Hogy van ennyi időtök egy ujszülött mellett, ez soha nem értem....

2009. aug. 28. 21:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Ha elég erősnek érzed magad,már most is elkezdheted a tornát.Gondolom tisztában vagy vele,mire képes a tested és ennek megfelelően mozogsz.

Ha szoptatod a babádat,akkor pluszban figyelned kell,nehogy izomlázad legyen.Ez savassá teheti a tejet és a baba esetleg elutasítja majd a cicidet.

Na és mint fentebb is írtam,csak lassanként,könnyed testmozgást végezz,vigyázva!

2009. aug. 28. 21:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem ajánlom még,nekem ugyanis csökkent a tejem mikor elkezdtem a tornát.
2009. aug. 29. 08:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Én négy héttel a szülés után kezdtem, apránként. Baba előtt is sportoltam, akkor futottam, baba születése óta itthon tornázom. Semmilyen negatív változást nem okozott, sőt, épp ellenkezőleg.
2009. aug. 29. 09:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.En is tornaztam terhesseg elott, de azert meg varok kicsit a mozgassal. Csak velemenyt kerdeztem.
2009. aug. 29. 17:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyebkent az egyik kommentre reagalva: en a babamnal ugy tapasztaltam, hogy epp ujszulott, illetve kisebb baba korban volt mellette a legtobb idom a haztartasra, tornara, pihenesre, ugyanis az elso harom honapban szinte csak evett es aludt, maximum egy-egy orat volt ebren etetesek kozott, marpedig ha alszik, akkor nem ulok felette. Azutan is meg haromszor aludt egy nap, megcsinaltam mindent olyankor, most kilenc honapos es egy reggeli es egy delutani alvast meg mindig igenyel, egyebkent meg tornazom mellette, amikor ebren van. Kifejezetten elvezi, hogy ugralok elotte, maszkal korulottem, a foldon vegezheto gyakorlatoknal pedig eloszeretettel huzgalja a hajam es jo nagyokat vigyorog peldaul a labemelgeteseimen.

Ugy veszem eszre, hogy a tornazasom tetszik neki, de ha mosogatok, akkor nyavog, tepi a nadragomat, hogy vegyem fel, hagyjam abba, vagy csinaljak valami mast (ettol fuggetlenul azt is meg kell csinalni persze).

Szoval szerintem erre az idoszakra is igaz az, hogy mindenkinek arra van ideje/ereje, amire szanni szeretne.

2009. aug. 29. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!