Szeretnék elkezdeni tornászni, nem fog a tejem elmenni?
Szia!
Nekem is ez a problémám, mármint az hogy dagadok de rendesen. Az a helyzet hogy ilyenkor mármint szoptatás alatt védekezik a szervezet és még egy pohár vizet is elraktároz hogy ne merüljön ki a "készlet"! Ezért hízunk szoptatás alatt.
Nyugodtan tornászhatsz, csak vegyél fel olyan melltartót ami rendesen tartsa a melledet, ne hogy nagyon megereszkedjenek a mozgástól. Én is ezt csinálom. Ja és vigyázz hogy torna közbe nehogy beüsd. Amúgy lehet mozogni nyugodtan.
Sok sikert a tornához, fogyáshoz.
Boldog babázást.
Nem hinném, hogy diplomáztál, főleg nem magyarból.
Jómodorból sem, mert csak arra vetted a fáradságot, hogy nekem válaszolj, de a másik két hasznos választ adó anyukát szóra sem méltattad.
A másik két anyukának köszönöm, és fel is pontoztam őket, téged le. Nem köszöni meg egyébként mindenki.
Ha megadod az e-mailcímed, elküldöm a diplomáim fénymásolatát, magyar nyelv és irodalom és közgazdaságtan. Neked hány van? A 8 elemit sikerült elvégezni?
Jómodorból sem sikerült eleget tanulnod, mert akkor nem az lenne a célod, hogy a normális kérdéseket feltevő embereket fikázod. Egyébként meg a program javítja a helyesírást, lehet, hogy az is jobban tudja, mint te.
Láttam már itt elég sok rossz helyesírással feltett kérdést, de sosem oktattam ki a kérdezőket, mert ennek az oldalnak nem ez a célja.
Mellesleg én nem írtam rosszul az adott szót.
Legalább ismerd el, hogy tévedtél, és kérj bocsánatot, ne még te méltatlankodj. Ez lenne a jódmodor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!