Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meddig halaszthatom a gyermekv...

Meddig halaszthatom a gyermekvállalást?

Figyelt kérdés
29 éves leszek és még eszem ágában sincs családot alapítani. Sokat gondolkodom azon, hogy meddig halaszthatom a dolgot. Most úgy gondolom, hogy 3-4 év múlva esetleg. De azt se bánnám, ha mondjuk 35 éves koromban. Szerintetek az késő? Szerintetek hülye vagyok?

2013. jan. 11. 21:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Kicsit visszakozok, ha még aktív társasági életet élsz, bulizol stb, és ez nagyon hiányozna is, akkor szerintem is várhatsz még 2-3 évet a babával. Az egyáltalán nem hiányzik, hogy csapdában, rabnak érezd magad a baba miatt, ennek előbb-utóbb mindketten meginnátok a levét, még ha a kibújása pillanatától imádnád is őkelmét. Ha majd lecsendesedtél, hátha rádjön a "babáznék, bár tudom, mivel jár" érzés :o)
2013. febr. 1. 09:46
 12/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hát, sokat változik az ember két év alatt. Fordulópontok az életünkben, vagy nem kívánt események, amik megváltoztatják a gondolatunkat/véleményünket. Szóval kisbabát várok :) Mégse kell ezen aggódni, egyszercsak tudjuk, hogy eljött az ideje. Mostmár sajnálom a bulira kidobott pénzt és a másnapossággal töltött időt. :D
2015. márc. 4. 23:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia Kerdezo, most olvastam a kerdesed, gratulalok a babahoz, mikor szuletett? Kisfiu, vagy kislány? Hogyan eled meg az elso idoszakot?
2015. dec. 20. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!