Vaterás kismamik, mit tegyek?
Ajánlottan feladtam a csomagot 3 hete.
Folyamatosan nyaggat,hogy nem érkezett meg hozzá.
Kétszer is megkérdeztem a postán(adtak papírt is),és azt mondták a vevő postáján van,és nem kereste..
Mai nap ismét megkérdeztem,azt mondták a postán visszaküldték mai nappal hozzám..
A hölgy negatívan értékelt és feljelentéssel fenyeget..
Mit tegyek?!
Visszautalnám még a pénzt is neki,de kp.befizetés volt,így nem tudok számlaszámot sem
Hát ezért nem szeretem a Vaterát!!!
Szerintem hívd fel és próbáljátok megbeszélni a dolgot,hisz láthatja,hogy nem vesztél a ködbe,nem a te hibád volt.Kérdezd me van e rá mód,hogy visszaadd a pénzt.Csak van valami megoldás...
miért jelent fel? mert nem vette át a postán? :D írj neki emilt, hogy vissza akarod utalni a pénzt. ez neked bizonyíték. amúgy írhatsz egy tértivevényes levelet is ugyan azzal a szöveggel, hogy szeretnéd visszautalni, kérsz számlaszámot. Aztán ha feljelent, akkor majd jól kiröhögik. a postán meg utána is tudnak akár járni, hogy ő nem vette át.
egyébként mennyi az a pénz? valami hatalmas összeg?
szerintem írd meg neki, hogy te nem tehetsz róla, ott volt a postán. Talán meg kellett volna kérdeznie, nem várni, hogy a feneke alá rakják.
Hiába jelentene fel, max kiröhögik, ne aggódj ezen
6 ezer forint termék+ 1 e ft a posta..
Kész röhej,mert a telefont egyszer a lánya veszi fel,egyszer a férje..
Visszahozathatom a csomagot,csak tudjátok,az nekem is egy 1ezres lesz,most ő miatta bukjak?!
Bár azt hiszem az lesz,aztán szálljon magába vagy menjen a rendőrökhöt ha akar
Írd le neki, hogy ekkorát ekkor feladtad, fényképen csatlod melllé a feladóvevényt!
Majd írd meg neki, ott volt a postán, neki el kellett volna érte mennie, nem tette meg, ezért vissza jött a csomag! Fényképezed le a csomagot, ahogy vissza jött, csarold ezt a képet is, azon rajta lesznek a pecsetek a vissza küldésről!
Írd meg neki, az ő hanyagsága végett, mert nem ment el a postára érte, (ez a posta könyvelésében benne van, hogy nem jelentkezett a csomagért) vissza küldték neked a csomagot!
Hiába fenyegetőzik rendőrséggel, te tudod bizonyítani az ő hibája hog nem vette át a csomagot!
Ezek után lakcímre küldd el neki a pénzt postán, rózsaszín csekken, de a a vissz postát vondd le, meg a pénz feladás díjját is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!