Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után elhizott anyukák!...

Szülés után elhizott anyukák! Mitöl érzitek jobban magatokat, mivel növelitek az önbizalmatokat?

Figyelt kérdés
Aki lehurrog,biztos nem "alakult át" ugy mint én!! :(
2009. aug. 26. 21:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Sajnos nem. Egyszerre szültem velük kb, illetve már idősebb babáik voltak :(

(3.)

2009. aug. 26. 21:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudom. De vígasztalódj, nálunk is csupa 34-es méretű anyuka van a játszótéren (Bp. XIV. kerület)
2009. aug. 26. 21:55
 13/17 anonim ***** válasza:
63%

Én is 33-as vagyok, pedig már olyan sok lement :(

Most fejezte a kislányom a szopást, (egyik napról a másikra), és én ugy döntöttem, hogy szeptembertől durva fogyóba kezdek. Lesz ami lesz, de mire máűsfél éves lesz a lányom (március), addigra szeretnék 29-es lenni.

Az én férjem sosem mondogatja, hogy kövér vagyok, mindig azt mondja, igy vagyok jó.

Kitartás csajok, ha feljöttek, akkor le is mennek azok a fránya kilók!!

2009. aug. 26. 22:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én a szüléssel 28 kg-ot szedtem fel. Most 3 hónapos a lányom, és kb 5 kilóval vagyok kevesebb, mint szülés elött. Egyáltalán nem érzem magam jól a bőrömben, de míg szoptatok (remélem még sokáig) a fogyókúra szóba sem jöhet. Az önbizalmamat semmi sem növeli, és a párom is azt szeretné hogy visszafogyjak.
2009. aug. 26. 23:01
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

én 25 kg-t szedtem fel a terhesség alatt, majd amíg szoptattam, még vagy 5-ot..a baj az, hogy már elotte is volt rajtam pár kg a megszokotthoz képest, szoval ez mondjuk 30-cal tobb, mint amit még szívesen látok:((( onbizalom nuku...

5 honapig tudtam huzni az amugy is problémás szoptatást, és kezdtem is rogton fogyozni már másnap, 90 napossal le is ment 17 kg. már az elso kilok után elmult a hát -és sarokfájásom, szoval ez kezdett onbizalmat adni. és hogy végre "rendes" uzletben is tudtam ruhát venni magamra, még ha nagybbat is, mint korábban...

aztán jott egy problémás tavasz, sokat betegeskedett a kicsi, én meg ettem bánatomban...jottek is a kilok, ahelyett, hogy mentek volna:( most másfél éves a fiam, ujra fogyizok, és minden kg noveli az onbizalmamat és elhatározásomat...remélem, menni fogy!!!

a szoptatás alatt ugye nem sokmindent lehet tenni, esetleg egészségesebben étkezni. ki kell tartani a baba miatt, max arra figyelni, hogy tobb kg már ne jojjon fel!

ami nekem jo kedvet csinált, hogy itt-ott megleptem magam bizsuval, táskával, ha tudtam venni magamra-akkor ruhával is, hogy igenis nem csak pizsiben és kontosben lehet járni. ideig-oráig szokott segíteni:)) szorítok minenkinek, kitartás!!!

2009. aug. 26. 23:42
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én a rajtam maradt 3 (szülés előtti állapot) + 6 (óhajtott állapot) kg-ra nem panaszkodhatom asszem :S Pedig ez is olyan zavaró... Nem tudom, hogy az emiatti stressztől vagy az egyéb idegeskedésektől, de 4 hónap után elment a tejem is, persze most mozoghatnék, de még mindig olyan keservesen megy. A gyomrom is óriási volt, 2 hétbe telt csak az, hogy normál emberi adagokat egyek, ne fájjon a gyomrom! És hol van még a régi vékony énem, akit nem nehéz fellépcsőzni a hatodikra... Szóval én most úgy növelem az önbizalmam, hogy vettem egy fogyinadrágot (búvárruha anyagból), és abban megyek tempósan sétálni a gyerekkel, mire végzünk, folyik rólam a viz. Heti 1x pedig megint járok teniszezni, mert nagyon szeretem, hogy játszva mozgat meg, nagyon élvezem. Még az úszás jöhetne szóba, de már nincs pofám annyiszor megkérni a férjem, hogy vigyázzon a bébire, mig én "szórakozom"... :(
2009. aug. 26. 23:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem 15 kg feleslegem volt terhesség után, most egy éves a lányom. Vettem a bringámra egy gyerekülést és belevetettük magunkat a "nagyvilágba". Egy hónap alatt lement 2 kg - szoptatás mellett -, ami igen nagy lökést adott az önbizalmamnak:) Az én párom hála Istennek nem piszkál, sőt - majd lemegy, ha abbahagyod a szoptatást...:) Na de addig is tükörbe kell néznem néha:) Nyavalygást félretéve az piszok jó érzés, hogy a lányom még 1X sem volt beteg! Ekkor mindig az jut eszembe, hogy a francba a tükörrel! De azért bringára fel - amíg az idő megengedi...
2009. aug. 27. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!