Szülés után elhizott anyukák! Mitöl érzitek jobban magatokat, mivel növelitek az önbizalmatokat?
Sajnos nem. Egyszerre szültem velük kb, illetve már idősebb babáik voltak :(
(3.)
Én is 33-as vagyok, pedig már olyan sok lement :(
Most fejezte a kislányom a szopást, (egyik napról a másikra), és én ugy döntöttem, hogy szeptembertől durva fogyóba kezdek. Lesz ami lesz, de mire máűsfél éves lesz a lányom (március), addigra szeretnék 29-es lenni.
Az én férjem sosem mondogatja, hogy kövér vagyok, mindig azt mondja, igy vagyok jó.
Kitartás csajok, ha feljöttek, akkor le is mennek azok a fránya kilók!!
én 25 kg-t szedtem fel a terhesség alatt, majd amíg szoptattam, még vagy 5-ot..a baj az, hogy már elotte is volt rajtam pár kg a megszokotthoz képest, szoval ez mondjuk 30-cal tobb, mint amit még szívesen látok:((( onbizalom nuku...
5 honapig tudtam huzni az amugy is problémás szoptatást, és kezdtem is rogton fogyozni már másnap, 90 napossal le is ment 17 kg. már az elso kilok után elmult a hát -és sarokfájásom, szoval ez kezdett onbizalmat adni. és hogy végre "rendes" uzletben is tudtam ruhát venni magamra, még ha nagybbat is, mint korábban...
aztán jott egy problémás tavasz, sokat betegeskedett a kicsi, én meg ettem bánatomban...jottek is a kilok, ahelyett, hogy mentek volna:( most másfél éves a fiam, ujra fogyizok, és minden kg noveli az onbizalmamat és elhatározásomat...remélem, menni fogy!!!
a szoptatás alatt ugye nem sokmindent lehet tenni, esetleg egészségesebben étkezni. ki kell tartani a baba miatt, max arra figyelni, hogy tobb kg már ne jojjon fel!
ami nekem jo kedvet csinált, hogy itt-ott megleptem magam bizsuval, táskával, ha tudtam venni magamra-akkor ruhával is, hogy igenis nem csak pizsiben és kontosben lehet járni. ideig-oráig szokott segíteni:)) szorítok minenkinek, kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!