GYED/GYES-en lévő anyukák! Nem érzitek egyedül magatokat? Hogyan barátkoztok?
Itt elsősorban azoktól kérdeznék, akik a család miatt elhanyagolták a barátokat, vagy valamiért csalódtak korábbi baráti kapcsolataikban...
Természetesen mások válaszait is szívesen veszem :)
Ezért nem kell elhanyagolni a barátokat. :)
Én ugyanúgy tartom a kapcsolatot mindenkivel, eljárunk, eljönnek, az anyaság csak egy pluszt adott az emberi kapcsolataimhoz, mert egy csomó anyukával is megismerkedtem. Nem ők teszik ki a szociális életem nagy részét, de jó, hogy a játszótéren sem vagyok egyedül.
Szia! Én nemrég tettem fel ezt a kérdést (bár még nem született meg a picim, de a helyzet pont idevág):
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Engem a barátnőim pattinottak le, mióta babát várok, azóta egy kismamival barátkozok, akit terhesgondozásról ismerek.
Egyszer fent egyszer lent.
Átalakult az életem, de egyetemre járok + külön angolra. A szomszéddal lettünk barátságba + játszótéren lévő anyukák.
Kollégáimmal is tartom a kapcsolatot. 3 éve vagyok itthon.
Inkább az anyagiak miatt vagyok sokszor rossz passzba, egyébként teljesen beleilleszkedtem az itthonlétbe, de vágyom vissza melózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!