Szülés után elhizott anyukák! Mitöl érzitek jobban magatokat, mivel növelitek az önbizalmatokat?
Szia. Átérzem. Pedig rajtam "csak" 5 kiló maradt, de mivel már előtte is volt rajtam plusz 5 kiló, most 10 van. Én is elég rosszul érzem magam a bőrömben, pedig már szinte csak salátán és csirkemellen meg halon élek, és napi 3 óra séta, mozgás, plusz itthon csak napi 3 x 20 percre bírok leülni, amig alszik a gyerek... és meg se mozdul az a nyamvadt mérleg..
Azt hiszem, szeptembertől elkezdek újra kocogni (is).
Jó kérdés!
Én még szülés előtt híztam meg picit a meddőségkezelés miatt, a szülés nem hozott ugyan plusz kilót, de a korábbi történéseknek megmaradt a nyoma.
Én most próbálok fogyozni, mozogni, de a törpike mellett nagyon nehéz.
Egyébként korábban én nyitottam ezt a kérdést, esetleg olvasd el ha érdekel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Sajnos a kérdés kiírása óta a tapasztalatom ezzel kapcsolatban csak még jobban elmélyült :( A husibb anyukáknak már a színét sem látom :(((
Hááát nekem van egy két tippem,bár jómagam még nem jutottam el a 20 éves fejemmel az anyaságig (sajnos:(),viszont van egy 2 gyermekes 21 éves önbizalomhiányos barátnőm(amúgy rajtam is van plusz,most elég sok sajnos:S) és én úgy segítem,hogy mivel sem ideje sem energiája menni ide oda,ezért én mint nem hivatásos mindenes megye hozzá és rendbe teszem,tehát nagy csajos partit tartunk ,én szépítgetem őt,besütöm a haját,kifestem szépre,manikűr pedikűr,ruhákat készítek neki az alkatához illőt és dícsérem folyaamtosan:)Mellesleg nagyon de nagyon büszke vagyok rá,mert 21 évesen 2 gyermekes anyuka és nagyon de nagyon jó formában van mind mentálisan mind testileg,úgy értem a hasa nagyobb de az érthető,mert hosszanti császáros vágása van,nem megy le neki sem így sem úgy:S
Szóval fel a fejjel,menjetek barátnőzni és tessék nem elhagyni magatokat;)
Rajtam is 20 kiló maradt szülés után. 80kiló voltam szülés után és 156 centi. Április óta csodával határos módon lement 6kiló. De fogalmam sincs hogyan. De még mindig úgy nézek ki mint egy bálna. És az én párom is úgy áll hozzá, mint néhány előző válaszolóé. Nem épp bíztat. Mindig csak a kérdés, hogy: Mikor fogysz már le...
Kiakasztó.
Ráadásul amikor elmeséltem neki ezt a sikert, hogy április óta már fogytam 6kilót. Az volt a válasz, hogy nem látszik.
Hát kösz... Így mi motiváljon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!