Azália fogamzásgátlóról kérdeznék tőletek?!
Üdv.
a dokim Azália fogamzásgátlót írt fel a szoptatás idejére...és volt akinek ez alatt megjött a vérzése,vagy épp hogy nem jött meg?
mi van ha megjön közbe? folyamatosan szednem kell,3 hónapig mindennap kihagyás nélkül.,
és mikor fog ez védeni? szoptatás alatt nem is fog megjönni a vérzésem?
szóval igazából az érdekel,hogy ha mégis megjönne közben mit kell tennem szedjem tovább,vagy hívjam fel a dokim??
ha nincs vérzés,akkor nincs peteérés sem, nem?
akkor miért kell fogamzásgátló?
Én nem véreztem közben. Bár a végén, mikor ritkult a szoptatások száma, akkor kéthetente pecsételő vérzésem volt egy-két napig. Utána hamar el is választódtunk a lányommal, így abba is hagytam a szedését. Egy évig szoptattam.
Valakinek megjön közben, meg össze-vissza vérezget. Ők rendszerint feladják a szedését. Ha neked megjönne, akkor is szedni kell kihagyás nélkül.
Nekem bevált.
Ez a fogamzásgátló mellett van peteérés, csak a vérzést szünteti meg. Valahogy nem engedi a spermiumokat a méhbe. Ezért mondják rá, hogy nem annyira megbízható. Én nem estem teherbe mellette.
Fogamzásgátló nélkül is lehet olyan, hogy nem menstruálsz szoptatás alatt, de védekezni akkor is kell, mert a peteérés megelőzi a lehetséges menstruációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!