Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azoktól kérdeznék, akiknek...

Azoktól kérdeznék, akiknek nincs senkijük (se szülők, se barátok). Hogyan oldjátok meg a mindennapokat?

Figyelt kérdés

Ahogy cseperedik a lányom egyre nehezebb feladat. Felmászik a bútorokra, mindenhol ott kell lennem. Éjszakánként sokat megébred, fáj a foga vagy csak rosszat álmodott ott kell lennem. Napközben ha nyűgös ott kell lennem. És ez nagyon fárasztó. Nincs senkim akire rábízhatnám. 11 hónapos.

Ti hogyan oldjátok meg?

2012. jún. 25. 09:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem sincs senki csládtagom jó 100km-es körzetben. Ez bizony ilyen, neked kell mindenütt ott lenned, és mindenre figyelni. És ugye miután elindul...

Nekem nem tűnt ennyire vészesnek, mint ahogyan te leírod, én könnyebben viseltem, pedig elég eleven, és akaratos lányom van, aki már 2,5 éves.

2012. jún. 25. 09:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Én azért viselem nehezen, mert alig alszom és nekem kell az alvás (ez lehet betegség nálam, mert a minap hallottam róla, hogy van ilyesmi).
2012. jún. 25. 09:25
 3/8 A kérdező kommentje:
És dagadt vagyok, és ez csak ront a helyzeten, soha nem volt túlsúlyom. De esélyem nincs konditerembe elmenni vagy csak benyomni a DVD lejátszóba egy filmet, mert rögtön valamiért ugrani kell.
2012. jún. 25. 09:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Aludj délben te is a gyerekkel, vagy amikor éppen alszik, legalább 1 órát. A házimunka megvár, nem az a legfontosabb. Sokat jelentene, hidd el.
2012. jún. 25. 09:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. Sokszor még enni sincs időm. Apa is csak este ér haza. Én úgy oldom meg hogy hétvégén pihenek amennyit az időm enged. Addig apa van a babával. Nagyon nehéz úgy hogy olyan sincs aki átvegye 5 perce. De én mindig azt mondom hogy végül is mi vállaltuk, és akkor is tudtuk hogy nem lesz segítségünk.
2012. jún. 25. 10:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon nehéz,tudom, mit érzel....
2012. jún. 25. 10:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia, tudom ez nem segítség, de hidd el 1-2 év múlva már teljesen más lesz, addig meg én is a déli pihenőt javaslom.
2012. jún. 25. 11:51
 8/8 anonim ***** válasza:

16 hós a kisfiam, szintén nagyszülők nélkül, egyedül oldom meg a dolgokat ( párom dolgozik).

Én "gyerekbiztos" helyiségeket alakítottam ki a lakásban, ahol bátran szabadjára merem engedni.

Ha felmászik az ágyra, pl. teszek elé egy nagy szivacsot, így ha leesik, nem üti meg magát, stb.

Az általa elérhető dolgok mind játékok, amiket pakolhat.

Így sokkal kevésbé nyűgös, és én is gyorsabban tudok haladni a dolgaimmal.

Tornázni én sem tudok tőle, így jobb híján sokat sétálunk meg megyek a játszótérre vele. Később biztos jobb lesz a helyzet:)

Az alvásprobléma valszleg a fogak miatt van. Mi Dentinox gélt használunk, éjszakára pedig, ha nagyon fáj neki, akkor adok egy kis Nurofent. Ez eddig bevált.

Csak biztatni tudlak, hogy később jobb lesz a helyzet.

2012. jún. 25. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!