Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vaterázó kismamáktól kérdeznék?

Vaterázó kismamáktól kérdeznék?

Figyelt kérdés
Nekiállnék eladogatni a felgyülemlett töménytelen mennyiségű babaholmit, mert már nem férünk tőlük. Melyiken próbáljam hirdetni, a Vaterán, vagy hallottam a Jófogásról is? Mit jelent a termék mellett, hogy ár, és fix ár, és miért van ez a kettő küldön megadva egy termékhez? És mit jenet az, hogy NMA? Köszönöm ha válaszoltok?
2012. szept. 30. 16:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem a Vaterát, eladóként és vevőként is.

Ár: minimum annyiért lehet megvenni, de lehet rá licitálni és így több lehet az eladási ár, mint amennyiért az eladó meghirdette.

Fix ár: ennyi az ára, és nem több, nem kevesebb.

NMÁ: Nincs Minimál Ár , tehát ha vki 1.- ft-ért hirdet egy cuccot, ami mondjuk egy etetőszék, tehát nyilván nem 1, vagy 5 ft-ot ér, akkor ha Te licitálsz rá (tehát az első licit a Tiéd) és senki más, akkor mákod van, szereztél 1 ft-ért etetőszéket. Ha van min.ár, ami vagy látszik a hirdetésen, vagy nem, akkor hiába hirdeti meg 1 ft-ért, akkor sem tudod annyiért elvinni, mert nem érted el a minimálárat.

2012. szept. 30. 16:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a vaterát ismerem, erről tudok írni. Meg kell adnod egy árat, ahonnan indul a licitálás. 1 Ft, 100 ft, amit akarsz. A fix árhoz beírhatod, hogy mennyi az elképzelésed,és a vevő rákattintva rögtön megveszi, nincs licitálás. NMA: Nincs minimálár. Van olyan,hogy felrakják 1 Ft-ért a terméket, de az csak egy kiindulópont, el kell érnie a licitálóknak azt a minimálárat, amit te kapni akarsz.El is lehet ezt rejteni. Ha nem érik el, hiába licitáltak, nem nyerik meg a terméket. De én nemigen szoktam vaterán árulni, nagyon nyomottak az árak,börzére érdemesebb szerintem elvinni a ruhákat.

2012. szept. 30. 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A Vatera fizetős (jutalékos rendszerben történik az elszámolás,de nem drága), a Jófogás ingyenes.A Vaterát szerintem sokkal többen ismerik, használják;ezáltal hatékonyabb.

A korábbi hozzászólók már minden leírtak kérdéseiddel kapcsolatban.

Még annyi,hogy azt hiszem a Vaterán, ha NMA-ra teszed fel,akkor nincs jutalék, ingyenes az eladás.De ez tökéletesen, részletesen és érthetően le van írva a szabályzatban,érdemes átböngészned.

2012. szept. 30. 16:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen nektek!
2012. szept. 30. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!