Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 5.5 év gyed után (3 gyerek)...

5.5 év gyed után (3 gyerek) megközelítőleg mennyi szabi gyűlik össze? Tudom függ életkortól is de úgy kb. ra 80 nap?

Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 16:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
köszönöm :)
2013. jan. 2. 16:33
 12/15 anonim ***** válasza:
16.28 , nem, nem folytatódik a gyed, egyik ellátás sem folytatólagos, mindig újra kell igényelni, és mert a második babára is először tgyás jár, és csak utána a gyed. VAgyis ha jogosult vagy rá, akkor a tesó születésekor újra igényeled a tgyást, majd a gyedet.
2013. jan. 2. 16:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Megtennétek,hogy átszámoljátok mennyi szabi jár nekem?Köszönöm!Itt is mes jött ki,meg amit magamtól számoltam úgy is.Tavaly február 01.től táppénzen voltam veszélyeztetettként januárban kivettem 2 nap szabit.A kisfiam júni.13-án szültett.2 gyerekem van,idén szept. leszek 30 éves.Előre is köszönöm!
2013. jan. 2. 17:06
 14/15 A kérdező kommentje:
ja hát MEGIGÉNYELNI papíron meg kell persze de én úgy értelmeztem a kérdést hogy JÁR e tovább az ellátás.
2013. jan. 2. 17:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Elnézést Kérdező,hogy ide "pofátlankodtam" a kérdésemmel. :)
2013. jan. 2. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!