5.5 év gyed után (3 gyerek) megközelítőleg mennyi szabi gyűlik össze? Tudom függ életkortól is de úgy kb. ra 80 nap?
első vagyok
Bocs, azt elfelejtettem, hogy közben módosult. Én a 2. gyerekemmel is még akkor mentem gyed-re, amikor még nem változtattak a törvényen.
Dehogy módosult egy hónapra:)
Úgy módosult, hogy korábban a tgyás idejére, és a gyed első évére járt szabi, most már azonban csak a tgyás idejére, és a gyed első FÉL évére jár szabi.
Függ attól, hogy maradt-e bent szabid, hogy mennyi idős vagy, és mikor születtek a gyerekek:)
De hacsak nem hármasikrek, akkor valószínű, hogy két gyerkőc után nagyjából másfél évnyi, a harmadik után meg egy évnyi szabi jár.
megtaláltam közben beírtam ide mert hátha más is olvassa.
Ez alapján 78 nap jár nekem. az 4 hónap.
Ezt az egy hónapos dolgot hogy érted?
Lehet egy kérdésem?(a kérdésed miatt fogalmazódott meg bennem)
Ha a második gyerkőc az első gyermek 2 éves koráig megszületik (gyed-re vagyok jogosult) akkor további 2 évig folytatódik a gyed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!