Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kidobnád vagy küzdenél?

Kidobnád vagy küzdenél?

Figyelt kérdés
Férjem 2hete elémállt h viszonya van 5-6hónapja és válni akar.Elment 1hétre a lányhoz (én küldtem el gondolkodni),majd hazajött h minket választ,aztán lebukott h mégis tartják a kapcsot telefonon,kértem döntsön,azóta szerintem nincs köztük kapcs,velünk van,agyilag itt van,segít mindenben,foglalkozik a 2évesünkkel,de nem tudja,túl tud-e lépni azon a szerelmen így.Ami miatt még kitartok és remélek,az az h ahol élünk,csak mi voltunk egymásnak hárman,nagyi,segítség nincs és 33hetes kismama vagyok.Mindenki aki tudja a sztorinkat,ellene van meg h dobjam ki,majd másszon vissza a küszöb alatt ha megbánta,de bennem az van,h ha itt hagy nagy hassal,kisgyerekkel,X hónap múlva már annyi sérelem lenne bennem h nem engedném vissza.Nagyszülőkhöz nem szeretnék hazaköltözni,elég rosszak a körülmények.A szerető gimis,1000% h nem ez a férjem útja,a lányunkkal imádják egymást,eddig is tökéletes apa volt,köztünk nem volt hangos konfliktus,egyszerűen nem szólt h ő nem érzi jól magát így,inkább keresett mást.Ti mit tennétek fentieket figyelembe véve?Nagyon szeretem:(

2012. dec. 30. 12:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem dobnám ki...ha akar menjen el maga...de tudnia kell, hogy vissza út nincs.
2012. dec. 31. 08:15
 12/16 anonim ***** válasza:

7es vagyok

Most ha az eszedre hallgatsz, akkor küzdessz, s ha a szivedre, akkor elengeded?

Hát ez a tegnapi bejelentése...

egyébként nem igaz, hogy ha küzdessz, akkor utána ott éltek boldogtalanul.

A küzdés azt jelenti, hogy visszaállítod a boldogságot, nem azt, hogy a gyerekek előtt eljátszátok.

Meg lehet próbálni, s ha nem megy, akkor legalább megpróbáltátok.

Mi megpróbáltuk, s köszönjük jól vagyunk, azóta született egy babánk, boldogok vagyunk, de persze vannak súrlódások. Mondjuk nálunk 2 hétig tartott a románc, de viszont a barátnőmmel :-/

Szerintem se te rakd ki, hanem ha menni akar, akkor menjen.

De ne fogad vissza szerintem, ha fél év múlva, vagy x idő múlva, mikor elmúlt a szerelem visszajönne.

2012. dec. 31. 11:19
 13/16 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nem elég ha én küzdök, én tudom hogy helyrehozható, HA mindketten akarjuk, de ő nem akar semmit, nincsenek tervei, nincs akaratereje hogy továbblépjen, erre írtam hogy feladom a tegnapi után. Nem fogom kidobni, marad ameddig marad, de ez így nem fog megjavulni ha belegebedek sem.
2012. dec. 31. 12:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Értem, de amíg ott van addig "próbálkozhatsz"

Monjuk én nagyon görcsösen akartam, de egyszer csak azt mondtam neki

Tudod mit, ha menni akarsz akkor tessék, nyitva az ajtó, én nem tartalak itt tovább, tedd amit szeretnél.

Elengedtem őt is és magamban is az érzést és utána a dolgok történtek a maguk útján és minden rendeződött.

Hallgass a belsődre. Neked kell eldönteni, hogy mit szeretnél.

Gondolj arra, hogy úgyis minden úgy lesz, hogy neked és a gyerekeknek jó legyen!

2012. dec. 31. 14:39
 15/16 A kérdező kommentje:
Éjfélkor megölelt és azt mondta mennie kell...ma költözök ki az albérletből haza a szüleimhez. 245km fog elválasztani a régi életemtől, ez egyelőre felfoghatatlan:-(
2013. jan. 1. 10:25
 16/16 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Nagyon nagyon sajnálom!!!

Nagyon önző párod van, volt, ezek után sokkal jobbat érdemelsz tőle.

Ennyire nincs figyelemmel az állapotos feleségére.

Sok erőt kívánok, s majd meglátod jóra fordul majd az életed és találsz egy méltő párt magadnak.

2013. jan. 1. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!