Kidobnád vagy küzdenél?
7es vagyok
Most ha az eszedre hallgatsz, akkor küzdessz, s ha a szivedre, akkor elengeded?
Hát ez a tegnapi bejelentése...
egyébként nem igaz, hogy ha küzdessz, akkor utána ott éltek boldogtalanul.
A küzdés azt jelenti, hogy visszaállítod a boldogságot, nem azt, hogy a gyerekek előtt eljátszátok.
Meg lehet próbálni, s ha nem megy, akkor legalább megpróbáltátok.
Mi megpróbáltuk, s köszönjük jól vagyunk, azóta született egy babánk, boldogok vagyunk, de persze vannak súrlódások. Mondjuk nálunk 2 hétig tartott a románc, de viszont a barátnőmmel :-/
Szerintem se te rakd ki, hanem ha menni akar, akkor menjen.
De ne fogad vissza szerintem, ha fél év múlva, vagy x idő múlva, mikor elmúlt a szerelem visszajönne.
Értem, de amíg ott van addig "próbálkozhatsz"
Monjuk én nagyon görcsösen akartam, de egyszer csak azt mondtam neki
Tudod mit, ha menni akarsz akkor tessék, nyitva az ajtó, én nem tartalak itt tovább, tedd amit szeretnél.
Elengedtem őt is és magamban is az érzést és utána a dolgok történtek a maguk útján és minden rendeződött.
Hallgass a belsődre. Neked kell eldönteni, hogy mit szeretnél.
Gondolj arra, hogy úgyis minden úgy lesz, hogy neked és a gyerekeknek jó legyen!
Előző vagyok
Nagyon nagyon sajnálom!!!
Nagyon önző párod van, volt, ezek után sokkal jobbat érdemelsz tőle.
Ennyire nincs figyelemmel az állapotos feleségére.
Sok erőt kívánok, s majd meglátod jóra fordul majd az életed és találsz egy méltő párt magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!