Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küzdenél egy férfiért? Vagy hagyod hogy ő lépjen ha akar valamit?
én kütdöttem mert olyan jó kis szexpartner volt és nem akartam elfogadni hogy becsajozott :/
aztán végül is elhagyta a csajt és újra folytattuk de később meg én untam meg
többet viszont nem csinálnék ilyet mert fárasztó és nem éri meg a strapát
keresek egy olyat aki független
Az, hogy küzdenék..erős kifejezés.
De ha nagyon kell valaki, és az illető nem lép, akkor megpróbálok kezdeményezni. De csak akkor folytatom, ha látom én is kellek neki. Mert az már gáz kategória, hogy egy csaj fusson a pasi után.
Egy bizonyos fokig elmegy a "küzdés" de ha látom, hogy nem tetszem, akkor abbahagyom azonnal.
Ha úgy érzem, hogy megéri, mert végre itt van valaki felé komolyak lennének a szándékaim, akkor küzdenék. Persze mindig nagyobb a büszkeség, mint a tettrekészség, és azt sem kell elfelejteni, hogy a mai hímek nem igazán a kezdeményező képességükről híresek... vagyis nekem a legutóbbi buli alkalmával, mikor falkában járva bámultak, úgy jött le, hogy inkább nekem kéne felszedni őket.
De ha olyan a helyzet, és megéri az erőfeszítéseket akkor küzdenék, igen.
28/F:
Ez pont olyan nemi diszkrimináció, minthogy egy férfinek dicsőség egyszerre több nővel lenni.
Férfiként küzdenék egy olyan nőért, aki egyedül van, és egyszerre egy férfit próbál felszedni. Aki viszont erre nem hajlandó, attól elvárom hogy ő (is) küzdjön értem. Sőt, konkrét esettől függ, de lehet még meg sem engedném.
Egy nő vagy legyen akkor is nő, amikor össze kell zárni a lábát, vagy akkor se legyen, amikor elvárásai vannak azzal szemben akinek szétrakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!