Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Leesett a babàm. Baj van?

Leesett a babàm. Baj van?

Figyelt kérdés

Szoval 5 honapos babàmat leraktam az àgyba az apja mellé,mig kimentem a teraszra.

Szoltam az apjànak,de ugy tünik,nagyon fàradt lehetett.A lényeg pici babàm leesett az àgyrol!

Hasra esett,nem magasrol,sirt 5 percig az ijjedtségtöl,majd megnyugodott.

Azota szépen nevet,alszik,jàtsuik,eszik,de elég sokat bukik vissza.

Szerintetek fontos egy kivizsgàlàs?

2009. aug. 25. 15:59
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
szia! ha kedélyállapota jó akkor valszeg nem fáj semmije. Szerintem semmi komoly de ha nagyon aggódsz akkor elviheted orvoshoz, hogy megnyugodj.
2009. aug. 25. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:
75%

Ez sokaknál előfordul. Nálunk is megesett. Én még bőgtem is. Ha azonnal felsírt, nem volt eszméletvesztés akkor nem lehet nagy baj. Esetleg lehet kisebb agyrázkódás, viselkedését figyeld, ugyanolyan-e mint szokott lenni, nem-e bágyadt, aluszákony, nincs-e láz, hányás. Ha ezek nincsenek minden ok, nyugodj meg. Nagyon erősek ám ezek a kisemberek.

É

2009. aug. 25. 16:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha sokat bukik, akkor egyáltalán nincs minden rendben! Irány az orvos. Jobb a biztonság és a tények. Nem?
2009. aug. 25. 16:03
 4/8 A kérdező kommentje:

Aluszékony-e?

Hàt most aludt el,de ilyenkor amugy is szokott.

De tényleg jo kedvü,enni is jol eszik,csak visszabukja.

Most nem tudom azért mert leesett,vagy mert én nyomtam meg a kis hasàt.

Valoszinü,ha felébred megmutatjuk az orvosnak,habàr it is azt mondjàk,ha nevet,eszik,akkor nem beteg...

2009. aug. 25. 16:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Vidd orvoshoz. Te is megnyugszol,ha nincs semmi baj.De a bukás nem jó jel,ha eddig nem csinálta.Agyrázkódás jele is lehet.
2009. aug. 25. 16:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj már ,ez nem kérdés hogy el kell-e vinni!Miért vacillálsz ,talán kellemetlen lenn e az orvos előtt közölni a tényt?Ez a legkevesebb.Gondolj csak bele ,ha valami baja lenne és jóval később derülne ki,akármi is az visszagondolva akkor mit tettél volna,mi lett volna a helyes?!A gyermek egészsége mindenek előtt!!
2009. aug. 25. 17:10
 7/8 anonim ***** válasza:
én állítólag kisbaba koromban levetettem magam a pelenkázóról és fejre estem :D nem lett semmi bajom
2009. aug. 25. 22:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Nincs semmi baja,hàl`Istennek
2009. aug. 26. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!