A tatabányai szülészetről milyen véleménnyel vagytok?
Én meg voltam elégedve, nem volt semmi probléma.
Csütörtök délben született a lányom, hétfőn mentünk haza.
Köszönöm,hogy írtál.
Nekem már azt is mondták,hogy 3 napot kell bent tölteni.
Kíváncsi vagyok,hogy a szülészek,csecsemősök kedvesek-e?
Minden érdekel... pl. a szobából közvetlen nyílik-e fürdő?
Ez a 3 nap attól függ, mikor szülsz. Azt hiszem a dél a választó vonal. Meg engem mondjuk vasárnap senki nem tudott volna haza engedni, mert akkor nincs gyerek orvos.
A szobából közvetlenül nyílik a fürdő, kivétel ez alól az egy ágyas szoba (fizetős), meg van egy két ágyas. Onnan ki kell menni, a szoba mellett van külön fürdő és wc.
A szülészek között sok kedves van, én fogadott dokinál szültem. A szülésznők között is vannak kedvesek, meg kevésbé kedvesek. Konkrétan van olyan csaj, aki pénzért kedves, a s*ggét kinyalja az embernek, de anélkül nem foglalkozik vele.
A csecsemősök kedvesek, bár én kifogtam egy bunkót sajnos.
Mikor fogsz szülni?
Július közepén,tehát még van időm,de próbálok érdeklődni,mert sok rosszat is hallottam már Tatabányáról,vagyis a szülészetről és megfordult a férjem fejében is ,hogy talán Győrbe kellene mennem.Mondjuk én meg úgy vagyok vele,hogy azt a 3-5 napot kibírom Tatabányán is.
Komáromi szülészetet mindenki dicsérte,de sajnos ott már nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!