Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ikres anyukák! Írnátok nekem...

Ikres anyukák! Írnátok nekem az első időkről kicsit bővebben?

Figyelt kérdés
Azon túl h nehéz.:)Nálatok hogyan alakultak az első napok-hetek-hónapok?
2012. dec. 27. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:
32%

Szia!

Most 10 hónaposak az ikrek! Nekem olyan nagy szerencsém volt , hogy csak 2 héttel érkeztek korábban , így nem voltunk olyan hú de sokat a kórházba 7napot!

Az első 2 hónap nem ált másból mint etetés , alvás . Mi úgy etettük őket , hogy lefejtem a tejet és egyik kapot a ciciből másikat cumis üvegből , nálunk folyamatosan volt segítség , ha nem volt esetleg akkor is csak így tudtam! Nálunk külön szobába vannak , így nem sírták fel egymást . Mivel mind2 máskor evet . Én úgy álitottam be őket , hogy Lilit előbb megetettem és letettem teli pocakkal , addig úgye Berta aludt , és jött ő az első 2 hónapba 3 óránként ettek , én mindig felébresztettem őket .Mert nem akartam a bömbölést hallgatni! Nálunk a séta volt nehéz , mivel Berta nem szeretett a babakocsiba lenni, de aztán miután kitaláltam , és vettünk ilyen játékot amit fellehet csatolni élvezték , Lilivel ilyen gond nem volt . Majd ugy a 3 hónaptól többet vannak ébren , mi olyankor bevetettük a pihenőszéket , játszószőnyeget

2012. dec. 29. 14:43
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Most 10 hónaposak az ikrek! Nekem olyan nagy szerencsém volt , hogy csak 2 héttel érkeztek korábban , így nem voltunk olyan hú de sokat a kórházba 7napot!

Az első 2 hónap nem ált másból mint etetés , alvás . Mi az etetésre egy nagyon jót találtunk ki! Nálunk az vált be , hogy miután haza jöttünk a kórházba ráálitottam őket arra , hogy kb.45 percel később kelt fel a másik. Elöszőr evett Berta addig Emma aludt , majd miután Berta elaludt jött Emma! Szerintem fontos , hogy 3 óránként keltsd fel őket! Minálunk szerencsére külön szobába vannak , így nem sírják fel egymást! Nálunk a séta volt nehéz , mert Berta nem akart megmaradni a babakocsiba , de vettem ilyen mózesra szerelhető játékot , azzal már elvolt , Emma egy olyan nyugis baba , hogy csoda :-) Majd ugye ugy 3 hónapos kortól többet vannak ébren nálunk ilyenkor jött be a pihenőszék , játszószönyeg . Mi 4,5 hónaposan kezdtük el a hozzátáplálást , ott is hasonló terv volt , mint a cicizésnél , mivel utána még ciciztek , úgy 3,5 kaptak ennit napi 1-2x táplálék+cici , többiszer cici!

Ha valami kérdésed van írj privit és szivesen válaszolok

2012. dec. 29. 15:00
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Jaj bocsi az utolsó vagyok véletlenül 2x küldtem el bocsi
2012. dec. 29. 15:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Két héttel hamarabb születtek!Császárral.

Még a kórházban megmutatták a újszülötesek hogy tudom mind a kettőjüket szoptatni egyszerre.Három óránként én is mindig keltettem őket mert kicsit sárgák voltak így szépen beálltak egy hét után a háromóránkénti kajára.

Kb.3 hónapos korukig csak ettek aludtak,aztán kezdtek forogni és azóta pezsgés az élet ketten kettő felé szaladnak.Ragaszkodnak egymáshoz és mindig megnyugtatják egymást.

2012. dec. 29. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!