Szerintetek rossz anya vagyok?
Szia!
Merre laktok?
Fel tudok ajánlani egy kis apróságot (egy pörgettyű és egy kisautó, mindkettő vadi új).
Sajnos postával már nem érne oda, de ha a közelben laktok, akkor szívesen elvinném nektek.
Kedves Kérdező!
Én sem azért ajánlottam fel, mert úgy tűnik, hogy mások segítségére vársz, hanem mert segíteni szeretnék és mert fáj hallani, hogy milyen helyzetbe kerülnek néha az emberek, önhibájukon kívül.
Sajnos elvileg velem is bármikor megtörténhetne, hogy a párom bekattan és akkor egyedül maradok a 2 kisfiammal és fizethetek egyedül egy albérletet/lakáshitelt.
Én sem kérnék senkitől és nem is fogadnám el valószínűleg, de itt most a gyerekekről van szó.
Nem szeretnélek kellemetlen helyzetbe hozni, ezért ha úgy könnyebb neked, akkor nagyon szívesen odaadom hitelbe, majd jan-ban kifizeted.
Én Bp. mellett lakom, az északi részén.
Egyáltalán nem vagy rossz anya. A lényeg, hogy a képességeidhez és lehetőségeidhez mérten mindent megteszel a gyermekeidért, szereted őket, ennél több nem kell! Egy 12 éves fiú már elég nagy ahhoz, hogy tökéletesen megértse a helyzetet. Maximum majd januárban bepótolod valami apró ajándékkal mindkettőjüknek a "megkésett Jézuskát". :)
Az apás dologhoz pedig még annyit tudok hozzáfűzni, hogy szeretetet még mindig nem lehet pénzen venni. :)
Kellemes karácsonyt Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!