Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek rossz anya vagyok?

Szerintetek rossz anya vagyok?

Figyelt kérdés
Nem tudtam semmilyen karácsonyi ajándékot sem venni a fiaimnak (12,4),örülök,hogy lett fenyő,és főznivaló,hogy szenteste legalább tisztességes ételt tegyek eléjük,a többi pénz elment rezsire,hitelre.Tavasz óta egyedül nevelem őket,de ilyen még nem volt,hogy ne tudjak nekik mit venni.Bezzeg apuka a legdrágább játékokkal állít majd ide.Szégyenlem magam! Más is van ilyen lehetetlen helyzetben?

2012. dec. 22. 19:54
1 2
 11/16 anonim válasza:
94%
Nagyon sajnálom de ne szégyelld magad nem vagy rossz anya!!!Az apuka meg egy hülye...Kellemes ünnepeket a családnak!!!:D
2012. dec. 22. 22:48
 12/16 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Merre laktok?

Fel tudok ajánlani egy kis apróságot (egy pörgettyű és egy kisautó, mindkettő vadi új).

Sajnos postával már nem érne oda, de ha a közelben laktok, akkor szívesen elvinném nektek.

2012. dec. 23. 08:52
 13/16 A kérdező kommentje:
kedves utolsó.Nagyon köszönöm! De nem azért írtam ki magamból a fájdalmam,hogy arra várjak,majd mások segítsenek.Tényleg nagyon kedves vagy és nagyon köszönöm mégegyszer...:-( Igazán rendes tőled...BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK NEKED ÉS A CSALÁDODNAK!
2012. dec. 23. 09:42
 14/16 anonim ***** válasza:
87%

Kedves Kérdező!

Én sem azért ajánlottam fel, mert úgy tűnik, hogy mások segítségére vársz, hanem mert segíteni szeretnék és mert fáj hallani, hogy milyen helyzetbe kerülnek néha az emberek, önhibájukon kívül.

Sajnos elvileg velem is bármikor megtörténhetne, hogy a párom bekattan és akkor egyedül maradok a 2 kisfiammal és fizethetek egyedül egy albérletet/lakáshitelt.

Én sem kérnék senkitől és nem is fogadnám el valószínűleg, de itt most a gyerekekről van szó.

Nem szeretnélek kellemetlen helyzetbe hozni, ezért ha úgy könnyebb neked, akkor nagyon szívesen odaadom hitelbe, majd jan-ban kifizeted.

Én Bp. mellett lakom, az északi részén.

2012. dec. 23. 16:11
 15/16 anonim ***** válasza:
80%

Egyáltalán nem vagy rossz anya. A lényeg, hogy a képességeidhez és lehetőségeidhez mérten mindent megteszel a gyermekeidért, szereted őket, ennél több nem kell! Egy 12 éves fiú már elég nagy ahhoz, hogy tökéletesen megértse a helyzetet. Maximum majd januárban bepótolod valami apró ajándékkal mindkettőjüknek a "megkésett Jézuskát". :)

Az apás dologhoz pedig még annyit tudok hozzáfűzni, hogy szeretetet még mindig nem lehet pénzen venni. :)

Kellemes karácsonyt Nektek!

2012. dec. 23. 16:14
 16/16 anonim válasza:
Szerintem a karácsony nem az ajándékokról szól, és attól nem leszel rossz anya ,hogy nem áll módodban ajándékot venni a gyermekeidnek... Ha a holnap estét szeretetben tudjátok tölteni ,jókedvűen akkor már sokkal boldogabb az ünnep számotokra ,mint sokaknak akik a legdrágább holmikat vették meg a másiknak! De ha nem hagy a lelkiismereted nyugodni akkor januárba majd megleped a fiúkat valami kis aprósággal.:) Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok Nekteek!!! :)
2012. dec. 23. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!