A gyerekem miatt éljek burkoltan? A csinos anyuka vagy pasivadász vagy rossz anya?
Örül neki, hogy ilyen igényes vagy, legyél büszke magadra, a szomszédodból csak az irigység beszél, kíváncsi lennék, hogy ők milyenek (mindig azt kell nézni, aki mondja, ez faluhelyen különösen igaz).
A mi szomszédaink is pont ilyenek.
Ha leírnád nagyjából mit mond a szomszéd, kinek és ez mennyiben érint téged akkor könnyebb lenne tanácsot adni.
Amit a kérdésedben leírtál abban semmi különös nincs. Normálisan nézel ki, mint soka mások. Szeretnek az ismerős anyukák. Sok a barátnőd. Egy szomszéd mond valamit. Mi a probléma?
Pl.állandóan lelépek a babám mellől-a babám a mindenem heti egyszer hagyom anyukámra maximum.
Vagy:na nézd már megint más ruha van rajta-soha nem veszek drágán ruhákat,leárazáskor tankolok fel,meg ezenkívül pár darab,ennyi.
Igazából nagyon rosszul esnek a megjegyzések,sokszor elbizonytalanítanak.Rossz ezt hallani az emberektől,mikor én úgy gondolom nem vagyok rossz ember.Sokszor ott rúgnak belém,ahol a legjobban fáj.Tudják,hogy a babám az életem értelme,és azt is tudják,hogy több,mint 2,5 évet próbálkoztunk.Nem lényeg,hogy szivárgott ki.És csak teszik,teszik a megjegyzéseket.Az alsó szomszéd azt mondta,hogy nem érdemlem meg a babát.Hozzáteszem ahol lakunk nagyon szeretnek minket,3 asszonyka készít ki.
Ne állj velük szóba.
Kolléganőmet megszólták,mert téli hidegben pár hetes babát inkább anyukájára hagyott otthon minthogy hurcolja magával (melóba muszáj volt bejönnie papirokkal aláirogatni),pedig tápszeres baba jól elvan a nagyival azóta is heti 1-2x amikor elmegy tornázni.
Engem is megszóltak,szerencsés alkatom van,magas is vagyok,20 kilót híztam,de csak pocakom volt hatalmas,nem hiztam el,hiába zabáltam,3 hetes volt a picur,amikor kis pocakon kivül semmi nem látszott.Mondogatták hogy biztos zsirleszivás,sanyargatom magam,stb,pedig dehogy,egyszerüen ilyen az alkatom.
Irigyek,ennyi,nem kell velük foglalkozni
Ó, az ilyen emberekkel nem érdemes foglalkozni. Ő a rosszindulatú, és te szenvedj miatta? Na ne.
Csak a pozitív emberek társaságát keresd, ő meg hadd gondoljon azt rólad, amit akar.
Tudod: nem az számít, mit mondanak, hanem hogy ki mondja...
Elmondhatod nekik, hogy fiatalnak érzed magad, nem nyugdíjasnak. Szereted jól érezni magad a bőrödben, tetszeni a férjednek, nem szeretnél olyan igénytelenek lenni, mint egyesek (egy kis célzás rájuk). Bár gondolom, nem a szemedbe mondják, akkor meg pókerarc fel, állandó letörölhetetlen mosoly, hidd el, ennél nagyobb döfés nem kell nekik, hogy valaki jól érzi magát, boldog, elégedett. Ettől megpukkadnak.
Egyébként nagyon sok kisgyermekes anyukát ismerek, ritka az, aki nem próbál meg adni magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!