Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pelenkázótáska mennyire...

Pelenkázótáska mennyire fontos? Megéri beruházni rá?

Figyelt kérdés

Mennyivel tud többet egy pelenkázótáska, mintha vennék egy több rekeszes olcsóbb táskát? Nézegettem netem, hát ami úgy tényleg ki is néz valahogy, és tetszik, azok olyan 10 ezernél kezdődnek...ennél azért olcsóbban be tudnék szerezni egy nagyobb méretű táskát a babaholmikhoz...

Ti vettetek pelenkázótáskát? Megéri? Egyébként ilyen szivacsos, könnyen tisztítható pelenkázóalátétet kaptam egy barátnőmtől, tehát azt tudnám hasznosítani sima táskával is.

2012. dec. 22. 19:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Amit a babakocsihoz adtak, az sz@rt sem ért.

Vettem a táskásnál egy normális, több fakkos, zipzáros válltáskát. Ez a tuti! :)

2012. dec. 22. 22:07
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem vettem, én konkrétan azt a táskát használtam, ami a suliból megmaradt, sima oldal táska.

De ha pl csak leszaladtunk anyuhoz vagy bnőmhöz, akkor egy reklámszatyorba betettem a 2 pelust, popsitörlőt és egy váltó ruhát aztán jól van.

Én konkrétan semmi ilyet nem vettem, se pelenkázó komódot, de még csak pelenkázó lapot sem, se cumisüveg melegítőt, se mell szívót.Ezek számomra mind fölösleges dolgok amik nélkülözhetők.

2012. dec. 23. 05:27
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm az újabb válaszokat :)

Hát igen, van pár felesleges dolog a piacon... Mondjuk mellszívó nem feltétlenül szükségtelen, sokaknak muszáj használni, de én is ismerek olyat is, aki köszöni jól megvan nélküle. Szerencsére azt kaptam rokontól, meg cumisüvegmelegítőt is, na ez utóbbit én sem vettem volna :)

Egyébként köszönöm a tippet, eszembe jutott, hogy nekem is még megvan a régi gimis oldaltáskám, tök jó állapotban, és az amúgy is sokrekeszes. Lehet, hogy előkeresem :))

2012. dec. 23. 11:21
 14/15 anonim ***** válasza:
44%
Azért a pelenkázó lap, pelenkázó komód, mellszívó számomra egyáltalán nem a nélkülözhető kategória. Na de különböző emberek, különböző igények. Pelenkázótáskát adtak a kocsihoz, de külön nem vettem volna én sem, annyira nem hasznos.
2012. dec. 23. 12:12
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is a választ! Egyetértek, nekem is pelenkázós a kiságyam, van rajta lap, ez szerintem sem felesleges. Mondjuk az ilyen cumisüvegmelegítő már tényleg az tud lenni :) Köszi Neked is mégegyszer :)
2012. dec. 24. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!