Ezt a Stodalt adhatom még neki? FONTOS!
Figyelt kérdés
Dátum szerint még jó lenne bőven, de meg lett bontva kb. fél évvel ezelőtt. egyetlen kanállal hiányzik belőle csak, a legutóbbi náthakor bontottam ki, de abból nem lett komolyabb köhögés. ma viszont nagyon elérte a kisfiamat a köhögés és hát mikor máskor, ha nem vasárnap. egyedül vagyok itthon vele. és csak ez van itthon. küldjek el valakit a gyógyszertárba, mert ez semmiképpen nem jó már, ha felbontás után egy hónapon belül el kell használni vagy jó lehet még a fenti körülmények ismeretében?2012. dec. 2. 14:14
1/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy felbontás után még hat hónapig fel lehet használni.
2/6 A kérdező kommentje:
hat hónapon belül lett kibontva, de ráírva az van, hogy egy hónapon belül kell felhasználni :-(
2012. dec. 2. 15:10
3/6 A kérdező kommentje:
ja és nem hűtőben tartottam, nem tudom, ennek van-e jelentősége
2012. dec. 2. 15:11
4/6 anonim válasza:
Rá van írva felbontás után 1 hónapig lehet felhasználni, azért a 6 hónap már 5-tel több.
5/6 anonim válasza:
4-es vagyok!
Holnap reggel vegyél neki valami mást, addig teát akár mézes teát is adhatsz neki, bár nem tudom mennyi idős.
6/6 A kérdező kommentje:
Kettő éves. Három napja töltöm bele a teát, de lassan vénásan kell töltenem, mert már undorodik tőle. amúgy is nagyon keveset iszik és akármivel kínálom, csak kortyokat fogad el. a mai nap különösen gáz ilyen szempontból. délután aludni se volt hajlandó ráadásul, úgyhogy már most totál kész van :-( mézet adok majd neki időnként egy-egy kiskanállal, az tuti, de a köhögése csak ma kezdődött.
2012. dec. 2. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!