Adhatom együtt a stodalt és a lándzsás útifű szirupot?
21 hónapos.
A stodal a múltkor használt, most nem igazán, de egy kicsi van még az üvegben. Odaadhatom neki, miközben elkezdem a lándzsásat? Még egy dolog: Stodalt műanyag kanállal kell?
Milyen más szerek befolyásolják a Stodal szirup hatását?
Illóolajok, aromás anyagok egyidejű alkalmazása a homeopátiás gyógyszer hatását jelentős mértékben befolyásolhatják.
Emiatt alkalmazásával egyidőben (‘ fél óra) nem szabad mentolos, eukaliptuszos cukorkát szopogatni, mentolos fogkrémet, aromás (pl. kámforos) kenőcsöt használni.
Szedhet-e más gyógyszereket a Stodal sziruppal egyidőben?
Gyógyszerkölcsönhatások ez ideig nem ismeretesek.
Az alkalmazás módja:
Szokásos adagja felnőtteknek naponta 3-5 alkalommal 1 evőkanál szirup; gyermekeknek 3-5 alkalommal 1 kávéskanál szirup.
A panaszok enyhülésekor az alkalmazás gyakorisága csökkenthető.
A szirupot ajánlatos étkezések között és este lefekvés előtt - önmagában vagy kevés vízben hígítva - bevenni.
Ennyit találtam a betegtájékoztatón. Szóval szerintem a kettő nem befolyásolja egymást, és mind1, hogy műanyag vagy fémkanállal adod-e. Jobbulást!
Ez lemaradt:
Lándzsás utifű:
Alkalmazható-e a készítmény más gyógyszerekkel?
Nem befolyásolja kedvezőtlenül más gyógyszerkészítmények hatását. Azonos javallatokkal alkalmazott más készítményekkel együtt is alkalmazható.
Csecsemőknek 6 hónapos kortól, ½ teáskanálnyi szirup.
Szerintem meg pont emiatt igen:
Illóolajok, aromás anyagok egyidejű alkalmazása a homeopátiás gyógyszer hatását jelentős mértékben befolyásolhatják.
Emiatt alkalmazásával egyidőben (‘ fél óra) nem szabad mentolos, eukaliptuszos cukorkát szopogatni, mentolos fogkrémet, aromás (pl. kámforos) kenőcsöt használni.
Fél óra-óra különbséggel adom neki, ha szükség lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!