Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pelenkázótáska mennyire...

Pelenkázótáska mennyire fontos? Megéri beruházni rá?

Figyelt kérdés

Mennyivel tud többet egy pelenkázótáska, mintha vennék egy több rekeszes olcsóbb táskát? Nézegettem netem, hát ami úgy tényleg ki is néz valahogy, és tetszik, azok olyan 10 ezernél kezdődnek...ennél azért olcsóbban be tudnék szerezni egy nagyobb méretű táskát a babaholmikhoz...

Ti vettetek pelenkázótáskát? Megéri? Egyébként ilyen szivacsos, könnyen tisztítható pelenkázóalátétet kaptam egy barátnőmtől, tehát azt tudnám hasznosítani sima táskával is.

2012. dec. 22. 19:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Sima táskát vettem, egy nagyobb félét, amiben jól elfér minden. Most már rég nincs szükség pelenkázótáskára, így sima táskaként tudom használni. Nekem ez így jobban megérte.
2012. dec. 22. 19:53
 2/15 anonim ***** válasza:
Nekem van, mert adtak a babakocsihoz, de semmiképp nem vennék. Gyakorlatilag egy sima oldaltáska.
2012. dec. 22. 19:54
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor jól gondoltam, hogy ez is csak egy biznisz...a kocsihoz, amit vettünk, 15 ezerért lehetne venni táskát, és mégcsak nem is annyira tetszik.. Akkor maradok én is egy nagyobb, több rekeszes oldaltáskánál :)
2012. dec. 22. 19:56
 4/15 anonim ***** válasza:
Nekem van, praktikus, de nem tud többet, mint egy más rekeszes táska. 15 ezerért nem vennék.
2012. dec. 22. 20:00
 5/15 anonim ***** válasza:
semenyire, én varrtam egyet, de ha nem tudnék varrni én is sima táskát vettem volna
2012. dec. 22. 20:06
 6/15 anonim ***** válasza:

nekem nem volt. Eldobható alátét, pelenka, popsitörlő, zacskó bármilyen táskában elfér. Ha meg hosszabb útra mentünk, úgyis kellett pótruha, több, textilpelus, játék, enni-innivaló, az úgysem fért volna bele.

Szerintem aki sokat utazgat, annak jó lehet, de a városban cipelje a fene a mindennapi séta alkalmával.

2012. dec. 22. 20:08
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek is, hogy írtatok! :))
2012. dec. 22. 20:11
 8/15 anonim ***** válasza:
44%

Én megvettem, mert szét lehetett zipzározni, és így pelenkázófeltétnek is jó volt, meg lehetett tömni, nem szakadt el a sok súlytól, nagyon praktikus volt!!!

Quinny babakocsihoz használtan vettem 6.000-ért teszveszen.

2012. dec. 22. 20:28
 9/15 anonim ***** válasza:
Én is sima nagyobb táskát fogok használni :) Tudod, mindennek felnyomják az árát, csak mert benne van a nevében a "baba" vagy az "esküvői"... A lényeg, hogy be lehessen tenni mosógépbe, mert az viszont megeshet, hogy kiömlik benne valami!
2012. dec. 22. 21:22
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Igen, kedves utolsó, én is így érzem, hogy ez is csak egy jó biznisz. Megteszi a sima táska is majd :) Legalább nagyobb a választék :)

2012. dec. 22. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!