Pelenkázótáska mennyire fontos? Megéri beruházni rá?
Mennyivel tud többet egy pelenkázótáska, mintha vennék egy több rekeszes olcsóbb táskát? Nézegettem netem, hát ami úgy tényleg ki is néz valahogy, és tetszik, azok olyan 10 ezernél kezdődnek...ennél azért olcsóbban be tudnék szerezni egy nagyobb méretű táskát a babaholmikhoz...
Ti vettetek pelenkázótáskát? Megéri? Egyébként ilyen szivacsos, könnyen tisztítható pelenkázóalátétet kaptam egy barátnőmtől, tehát azt tudnám hasznosítani sima táskával is.
nekem nem volt. Eldobható alátét, pelenka, popsitörlő, zacskó bármilyen táskában elfér. Ha meg hosszabb útra mentünk, úgyis kellett pótruha, több, textilpelus, játék, enni-innivaló, az úgysem fért volna bele.
Szerintem aki sokat utazgat, annak jó lehet, de a városban cipelje a fene a mindennapi séta alkalmával.
Én megvettem, mert szét lehetett zipzározni, és így pelenkázófeltétnek is jó volt, meg lehetett tömni, nem szakadt el a sok súlytól, nagyon praktikus volt!!!
Quinny babakocsihoz használtan vettem 6.000-ért teszveszen.
Köszönöm a válaszokat :)
Igen, kedves utolsó, én is így érzem, hogy ez is csak egy jó biznisz. Megteszi a sima táska is majd :) Legalább nagyobb a választék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!