Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most tényleg bennem van a hiba?

Most tényleg bennem van a hiba?

Figyelt kérdés

Tudom, igazából a párkapcsolatok témába kéne írnom, de ott szinte csak gyerekek írnak.

Nekem van 2 gyerekem, 5 évig voltam velük itthon. Aztán a férjemnek megszűnt a munkahelye, és cseréltünk. Még egy év van a GYES-ből, ő vigyáz most a fiamra. Én nagyon szívesen mentem már el dolgozni, de a gyerekeknek is azért kell valaki itthon. A férjem valamit tud itthonról dolgozgatni. Szóval megbeszéltük, hogy figyel a gyerekre, de nem kell a háznak csili-vilinek lenni, mert akkor tényleg nem maradna már ideje leülni a gép elé.

Én kb. 6-7 óra felé érek haza este. Akkor még főzök, mosok, vasalok, megfürdetem a gyerekeket, rendet rakok. Kb. 10-ig. Aztán beesek az ágyba. A férjem nagyjából a tányért nem rakja el maga után. Be szoktam készíteni reggel a ruhákat a mosógépbe, csak annyit kérek, hogy indítsa el, és ha lejárt teregesse ki. Mindig elfelejti. Tegnap éjjel kivasaltam a ruhákat, kértem, hogy reggel rakja el (már nem akartam bemenni a gyerekszobába), mert a fiam szétdobálja őket. Nem tette meg, összegyűrve találtam meg őket ma a földön.

Szóval ma már elgurult a gyógyszerem, és mondtam neki, hogy rendben van, hogy nem takarít egész nap, de azért ennél többet várok. 120 m2-es házunk van, én nem tudom ezt munka mellett rendben tartani egyedül.

De kár volt szólnom, mert most teljesen ki van akadva. Hogy ő soha nem szólt nekem, ha kupi volt. Ja, de most már 5 és 2 évesek a gyerekek, nem csecsemők, és azért én minden nap csináltam valamit. Meg, hogy most őt hogy lealáztam, mert nem elég, hogy én vagyok a kereső, még ki is osztom.

Kicsit elegem van már ebből, hogy megszakadok, mindent egyedül csinálok, és ha meg szólok, akkor meg nekem legyen lelkifurdalásom.

Ti mit tennétek?

2012. dec. 20. 21:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Az egyébként igaz, hogy mindig is úgy gondolta, ha bármi házimunkát megcsinál, azt helyettem csinálja meg, és ezzel szívességet tesz.

Már többször mondtam neki, hogy ketten lakunk ebben a házban, de valahogy neki ez nem esik le. Ezt tudom elég nehéz kiverni a fejéből, hiszen így nőtt fel, ezt látta otthon.

2012. dec. 21. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!