Bennem van a hiba?

Figyelt kérdés

Sógornőmmel nem vagyunk éppen puszipajtások, sőt. Már a kapcsolatunk elején azt mondta én csak azért vagyok a férjemmel mert van pénz, jól keres. Nem szóltam rá semmit, hiszen 12 órába jártam dolgozni 21évesen 7 napból 6napot. Utána meg 3 műszakba 5-6 napokat. És én még mindig csak a lóvéra mentem. Most 5 hónapos terhes vagyok, mikor megmondtuk neki csak annyit mondott, hogy nah megtudjátok milyen ha sír, ha lázas ha éhes stb..

Most azt érzem egyáltalán nem akarom, hogy a gyerekem közelébe jöjjön ha megszületik. Na meg keresztszülőnek pláne. Sosem kérdezi meg hogy vagyok semmi. Pedig nem ártottam neki. De nem mondhatom azt, hogy ne gyertek ide hozzánk, mert nincs közötök a gyerekhez. Mit tehetnék?

2012. jan. 12. 12:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Megértem a problémádat és egyet értek veled De hidd el, ha megszületik a pici, max az elején fog menni látogatóba, már csak az illem miatt is, utána szépen ritkulni fognak a látogatásai. Azt ki tudod bírni valahogy. Keresztszülőnek meg nem muszáj őt felkérni. Nálunk is a legjobb barátnőm lett a pici keresztanyja.
2012. jan. 12. 12:21
 2/6 anonim ***** válasza:
előttem szólónak igaza van. Csak az elején fog járni, majd lekopik előbb vagy utóbb (utóbb akkor ha még tovább akar okoskodni, piszkálódni, de lekopik). Viszont én tapasztalatból azt tudom mondani az irigység beszél belőle. Ha nagyon meg akarod ezt az állapotot szüntetni ilyen irányban tapogatózz (belső problémáját vezeti le így, főleg, hogy irigykedik). De ha nem, akkor várd ki míg lelép, addig meg gondolj erre, hogy azért csinálja, mert irigyli, hogy jól megvagytok a férjeddel, jól bánik veled, várja a babátokat, stb.
2012. jan. 12. 12:26
 3/6 anonim ***** válasza:

szerintem is igaza van az elsönek.

meg senkivel nem kell puszpajtásnak lenni, de a férjeddel a családját is elvetted és ezen nem tudsz változtatni. ha nagyon haragba leszel a testvérével akár még a házaságotokra is mehet évek alatt.

Semmi értelme. Ahogy tudod kerülöd, nem kell vele leállnod beszélgetni, elfogadod ha oda megy vagy ha a férjed akar menni és ennyi.

Benned van a hiba? senkibe sincs hiba. az egyik ilyen a másik olyan. ti nem jöttök ki és késsz. nem kell mindenkit szeretned.

2012. jan. 12. 12:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Az előttem íróknak teljesen igaza van. De mivel a rokonokat nem lehet megválogatni, így ne legyetek nagyon haragban, de nem kell puszipajtásnak sem lenni, elég pár szót váltani és kész. Sajnos az én sógornőm is okoskodik, azt hiszi az a jó amit ő mond és csinál, amit más azt lenézi. Én úgy teszek vele, meghallgatom a "tanácsát", amit vagy megfogadok vagy nem, mert oltári hülyeség.

Meg az enyém kárörvendő is, reméli nekünk sem lesz könnyebb, mint nekik a gyerekkel, no de remélem az enyém nem lesz irigy és önző. Elfogadtam, hogy a férjem testvére, de ennyi. Amúgy már jobban kijövünk, de látom rajta, hogy csak "nyalizik", be akart vágódni, hogy minél többször tudja nekünk lepasszolni a gyerekét. Csak nem értem, akkor kinek szülte a gyerekét?

2012. jan. 12. 13:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem tudom miért csinálja neki is vannak már gyerekei, a férje is jól keres mindenük megvan. Biztos ki fogom bírni, mert muszáj lesz. És a férjemet is nagyon szeretem sose bántanám meg vagy fordítanám a húga ellen. Pedig azt hittem örülni fog, hogy lesz babónk, de csak ennyire futotta, hogy majd megtudjátok mennyi pénzbe kerül.
2012. jan. 12. 14:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo!

Nagyon sajnalom es egyetertek.

Az en ferjemnek 3 huga van vagyis nekem 3 sogornom(gondolhatod :( )

Egyikkel se vagyunk epp puszi pajtasok de a kozepso sogornom O pont ilyen mint a tied csak neki meg nincs gyereke. Epp egyidosek is vagyunk. Megis mindent O tud jobban nalam. A ferjem kb. masfel eve megharagudott ra es azota nem nagyon beszelnek en voltam aki kerestem ot,beszeltem vele megis azt hallom vissza,hogy en vagyok a rossz meg,hogy nem erdeklodunk felole. Engem mar nem is erdekel. A legidosebb sogornomnek is van 2 fia es bezzeg az o fiainak a kepeivel teli pakolja az osszes kozossegi oldalat de az en fiamrol aki szinten ugyanugy az unokaoccse,1 darabot nem tett fel.

Bocsi,hogy igy kiakadtam meg nem igazan a kerdesre valaszoltam de ez mar kikivankozott.

Jah es nem benned van a hiba!!!

2012. jan. 13. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!