Óvónéniknek ( ill. Dadusnéniknek) ajándékot vinni, ciki?
Én hasonló volumenű ajándékot vittem nekik. Nem érdekel, más mit gondol erről, szerintem ez teljesen normális dolog, ráadásul valóban szívből adtam, mert hálás vagyok érte, hogy vigyáznak a kislányomra helyettem, amíg én nem vagyok vele. Nekem sokat jelent, hogy a gyerekem ha nem is imádja az ovit, de legalábbis elvan ott, vannak már barátai, sokat okosodik, szocializálódik, ügyesedik. És végső soron valamilyen szinten ők pótolják neki anyut egész nap, az ölükbe ül, nekik sír vagy örül vagy panaszkodik. Rendre tanítják, alkalmazkodni tanítják. Megérdemlik a köszönetet.
A jó szavakat azért ne felejtsd el mellékelni.
Nàlunk semmi fèle karàcsonyt nem tartottak az oviban, se egy fa se dìszìtès, se műsor, szòval Tènyleg semmi. Az indok, a karàcsony csalàdi ünnep. Ùgyhogy èn ehhez tartom magam. Amùgy nagyon szeretem az òvònèniket, a lànyom is, meg ők is minket, de ez az egèsz karàcsonyhoz valòban hozzààllàs nàlam kiverte a biztosìtèkot.
Viszünk màs alkalomra, tavaly kaptak viràgot èv vègèn, pedagògus napra, ha ùgy jött mi nèvnapra, de ezt most kihagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!