Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki vetélés...

Van itt olyan, aki vetélés után megnézte a magzatát?

Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 22:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
-miért,lehet?Én úgy tudom erre nincs lehetőség. :/
2012. dec. 18. 22:48
 2/11 A kérdező kommentje:
Dehogy nincs. Aki pl. 15 hétre szüli...
2012. dec. 18. 22:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Kell hogy legyen. Azt mondják, akkor lehet valamennyire feldolgozni, ha látják és elbúcsúznak Tőle.
2012. dec. 18. 22:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
En nem neznem meg. Meg jobban kephez kotott lenne a rossz emlek. Es meg jobban szemely lenne az a pici baba, akit elveszitettem. Kisertene az arca. Nem ertem azokat a szuloket sem, akik youtube-ra felteszik a halva szuletett babajukat, ahogy ott fogjak a kezukben, nagy (pici gyerek) tesonak is megmutatjak, fenykepezkednek a halott gyermekkel, es nemelyik foton meg mosolyogva vannak lefotozva, es ugy csinalnak a videon, mintha termeszetes lenne az egesz...biztos van mogotte siras, de akkor is, ez szerintem morbid. Ha majdnem idore szuletik, es meghal, de ugy, hogy nem tudom, hogy halott lesz, akkor ugye latom, de ha tudom, hogy halva fog szuletni, szerintem kernem, hogy csinaljak ugy, hogy ne lassam...ott szakadna meg a szivem.
2012. dec. 18. 22:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Utolsó igen, ez tényleg morbid.
2012. dec. 18. 23:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Morbid, de én megértem, hogy a karukban fogják. Igenis részük volt, és biztos, hogy én is szeretném látni a helyükben, milyen volt, pont azért, hogy emlékezhessek rá. Nem azért hogy emésszék magukat, de nem lehet nem tudomást venni róla. Az is biztos, hogy megszakadna a szívem. De lehet, hogy másnak attól könnyebb, ha nem nézi meg, különböző képpen dolgozzuk fel a veszteséget...
2012. dec. 18. 23:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 9 hetesen halt el a babám, őt értelemszerűen nem tudtam megnézni...

De ha idősebb, fejlett babáról lenne szó, szerintem én megnézném. Ha nem láttam volna, szerintem mindig bánnám, úgy érezném, hogy elutasítottam őt. Megnézném, megsimogatnám és elbúcsúznék tőle.

A youtube-re feltett halott babás videó viszont szerintem is morbid, valahol hulla-gyalázás.

2012. dec. 18. 23:38
 8/11 A kérdező kommentje:

Azért hullagyalázásnak nem tartom, de valóban durva.

Én is megnézném a babámat(kisebbet is megkérdezném, hogy láthatom-e)

2012. dec. 18. 23:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én a 4. hozzászólóval értek egyet.

Én másfél hónapja éltem át ezt, és 20 hetes magzatokat szültem meg. Nálunk eleve úgy volt, hogy egy zöld lepedőbe takarta őket a szülésznő, és nem mutatta meg, meg sem kérdezte, csak kivette a lábam közül, és elvitte. Még éltek, mikor megszülettek, és ez nagyon rossz volt, de levált a placenta, és nem tudták megmenteni őket. Férjem látta, mert ott állt mellettem, és mikor kitakart félig a szülésznő pont benézett a felhúzott térdem alá. És ő odafagyott. Egyszerűen csak bámulta, bámulta, és némán folytak a könnyei. És nekem ő nem engedte megnézni. Pedig ki is adták volna, temetésre, és lehet, hogy úgy tűnik, hogy eldobtam magamtól őket, de sokkal könnyebb magzatokról beszélni és vetélésről, (hivatalosan az is) mint megszületett babákról, és ha kikértem volna, akkor a gyerekeim temetéséről.. Az sokkkkkaljobban fájt volna, bár így is összetört az egész családunk. És ha láttam volna őket, akkor még most is egy sarokban sírnék, mert a gyermekeimet vesztettem volna el. De így a magzatokat, akik nem tudtak rendesen életben maradni a placenta miatt. Szerintem másabb a megközelítés. Férjem hetekig látta maga előtt az arcocskát, látta őket a kocsi visszapillantó tükrében, ahogy már nagyobbak, látta a pici arcot, ha lehunyta a szemét. Még mindig nem alszik rendesen, mert nagyon fáj neki. Nekem nincsenek ilyen flash-ek. Ettől kicsit könnyebb.

2012. dec. 22. 08:19
 10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom utolsó.
2012. dec. 22. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!