Hogyan lehet ezen túl esni? Miért nem érti meg a barátom? Lehet hogy csak én képzeltembe hogy a nővérke a hibás? 2 hete történ utána lehet már szeretkezni?
Szia!! Nagyon sajnálom ami veled történt:( de ha nem gond megosztom veled az én történetemet is..
Csütörtöki napon délután nőgyógyászatra mentem, mondtam a dokinak, hogy szinte alig érzem a babám mozgását. Ekkor voltam 24 hetes terhes. A doki megvizsgált, azt mondta, hogy minden rendben van. Ott volt ekkor a védőnő is és megnézte a picim szívhangját. Beírta a kiskönyvembe, hogy JÓ SZÍVMÜKÖDÉS. Aztán másnapra kértem egy beutalót ultrahangra, mert mindenképp látni akartam a babámat. Bementem másnap a kórházba, feküdtem az ágyon és a doktornő kérdezte, hogy mikor hallgattak utójára szívhangot( AMI UGYE ELÖTTE VALÓ NAP VOLT) ö pedig rávágta , hogy az lehetetlen, mert a baba MÁR EGY HETE biztossan meghalt bennem. Másfél hétig feküdtem bent a kórházba, indítással meg kellett szülnöm a kislányomat. 5 napon keresztül minden délelött oxyval indítottak és 6. nap szültem meg a halott kisbabámat.
Szóval erre sajnos csak azt tudom mondani, hogy ez a magyar egészségügy..sajnos:((
Ez idén májusban volt, 18 éves vagyok és próbálom jobb szemmel látni a világot. Tervezgetjük a párommal a közös jövőnket és a sorsra bízzuk a második kisbabánkat.
De ezt soha nem fogom tudni teljesen feldolgozni.
Tudom, hogy mindenki ezt mondja, de te is fiatal vagy.
Lehet még nagyon sok kisbabád.:) Úgyhogy csak POZITÍVAN::) és KITARTÁS:)
Őszintén sajnálom, ami veled történt. Én megpróbálnék utánajárni (esetleg a zárójelentés alapján), mi is történt veled konkrétan és hogyan tovább, ha már akkor nem tájékoztattak.
A fiúd meg egy érzéketlen tuskó, oldja meg magának.
A zárójelentésedet nézd meg, azon elvileg minden gyógyszer, injekció szerepel amit a kórházban kaptál. Nekem tippem sincs, mit kaphattál.
Vetélés után 2 héttel még nem ajánlott nemi életet élni. Várj még legalább 2 hetet vele.
A pasid meg egy tuskó!
kérdező, őszinte részvétem, várj még az együttléttel egy darabig.
első válaszoló, neked is őszinte részvétem, nem bírtam könnyek nélkül elolvasni az írásodat. :(
Azért is durva, hogy az anyuka szíverését hitték a baba szívverésének, mert az övé sokkal gyorsabb, mint egy felnőtté. Borzasztó, hogy milyen dolgok törtnénhetnek meg!
Kérdező, téged megvizsgáltak a vetélés után? Mármint, hogy minden távozott-e belőled? Ekkor kellett volna mondania a dokinak, hogy meddig nem lehet nemi életet élni. Járj utána milyen injekciót kaptál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!