Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt már valaki, aki beleszere...

Volt már valaki, aki beleszeretett a nőgyógyászába? Én sajnos igen.

Figyelt kérdés

Már 1,5 éve szültem, de az érzés megmaradt:(

Megint terhes vagyok, ugyanahhoz a dokihoz iratkoztam fel, de még nem találkoztam vele. 21 hetes vagyok.

Volt valaki így?

2012. dec. 18. 16:25
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdezo! Én is hasonló cipőben jarok. Tobb, mint egy eve szültem s meg mindig "szeretem". Azt tudni kell, hogy az én hazadsagom nem a legframkobb. Idegbeteg, modortalan bunkó a ferjem. Vannak szep Pillanatok, változni o is akar, de kutyából mint tudjuk nem lesz szalonna. Igy nekem mondhatni konnyu mast megkedvelni. O Istenem, miert nem váltam el a baba előtt?..... Szoval csak azt szerettem volna mondani, hogy nalam nem csak a hormonok miatt tortenik. Nem tudom én bejovok e neki. Apám lehetne. Felesége, gyerekei vannak, de belevagnek! Es nem jóképű.... De imádom!
2013. okt. 7. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!