Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt már valaki, aki beleszere...

Volt már valaki, aki beleszeretett a nőgyógyászába? Én sajnos igen.

Figyelt kérdés

Már 1,5 éve szültem, de az érzés megmaradt:(

Megint terhes vagyok, ugyanahhoz a dokihoz iratkoztam fel, de még nem találkoztam vele. 21 hetes vagyok.

Volt valaki így?

2012. dec. 18. 16:25
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Talán olvasd el a kérdést, majd azt, hogy milyen válasz adtál:(
2012. dec. 18. 16:42
 12/31 anonim ***** válasza:

Tényleg volt már egy ilyen kérdés :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2012. dec. 18. 17:14
 13/31 anonim ***** válasza:

Na már megint ezt látom,hogy minden válaszoló lehurrogja szerencsétlen kérdezőt! Nem értem,miért kell így viselkedni a másikkal. Volt már hasonló kérdés,de ott egy frissen szült anyuka volt,aki fiatalabb a kérdezőnél,most nem emlékszem,hány éves,de teljesen mindegy.

Kedves Kérdező!

Szerintem csak egy hormonokkal megspékelt hálát érzel a jóképű dokid iránt,ezért ezt picit összekevered a szerelemmel. Ez az orvos csinálta végig Veled a terhességedet,a szülésedet,megbíztál benne,kedves és figyelmes volt Veled és válaszolt minden kérdésedre,gondolom bármikor felhívhattad ha gondod vagy kérdésed volt,és ráadásul világra segítette a gyermekedet,tehát sosem fogod tudni elfelejteni. Természetes,hogy hálás vagy neki mindezekért,de szerintem szerelmes nem vagy belé,a férjedet szereted,akitől várod ismét a gyermeketeket :) Betesznek Neked azért a hormonok is :) De azért óvatosan,mert ebből simán lehet a végén az,hogy tényleg beleszeretsz,főleg,ha most is vele szülsz majd. És Gratulálok az újabb babához :)

2012. dec. 18. 17:18
 14/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó:)

Hozzá jártam terhesgondozásra és nála szültem. Nem volt fogadott doki, de tényleg mindenben segített. És annyira de annyira megmaradt bennem, hogy szülés után megdicsért és megsimogatott:D Én meg visszasimogattam:)

2012. dec. 18. 17:21
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szerettem bele. Főleg mivel én is nála születtem... :) És nem elhanyagolható szempont, hogy a férjem nagyon jóképű, és szerelmes is vagyok belé.

Nem lehet, hogy inkább hálát érzel iránta, mint szerelmet?

2012. dec. 18. 17:26
 16/31 A kérdező kommentje:

Ő 32 körül van, mások elmondása szerint nem egy szép ember:)

Igazából nekem sem tetszik külsőre. De a beszéde, a viselkedése annál inkább:)

A férjem jóképű, és tényleg szeretem.

2012. dec. 18. 17:29
 17/31 anonim ***** válasza:
Nem is egy ilyen kérdés volt már! Szóval nem te vagy az egyetlen! De szerintem elmúlik, tényleg csak a hormonok.
2012. dec. 18. 19:06
 18/31 anonim ***** válasza:
54%
Ne haragudj, hogy ezt mondom de szerintem ez gusztustalan. Szerinted ha véletlenül meglátná a kérdésed a férjed, benne milyen érzések maradnának meg Veled kapcsolatban? Nekem az a véleményem, ha Te ezt így kimered jelenteni, hogy Te szerelmes vagy a nőgyógyászodba IS, akkor biztos, hogy a férjedet nem szereted igazán. Pontozzatok le, de ezt szerintem minden normális ember így gondolja. Csak a hormonok miatt valaki nem szeret bele egy másik emberbe.
2012. dec. 18. 19:09
 19/31 anonim ***** válasza:
36%
hormongőzös tyúk. Nevetséges az egész.
2012. dec. 18. 20:09
 20/31 A kérdező kommentje:
Kemény 4 perc alatt lettél 0%-os:D
2012. dec. 18. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!