Volt már valaki, aki beleszeretett a nőgyógyászába? Én sajnos igen.
Már 1,5 éve szültem, de az érzés megmaradt:(
Megint terhes vagyok, ugyanahhoz a dokihoz iratkoztam fel, de még nem találkoztam vele. 21 hetes vagyok.
Volt valaki így?
Mennyi gusztustalan beképzelt liba van itt.Szerencsétlen kérdezőt,úgy a földbe döngölitek,mintha azt mondta volna,most szeletelte fel a gyerekét a konyhában.
Legyetek már észnél,és fogjátok vissza magatokat,mert ha ezt tanítjátok a gyerekeiteknek,is hogy legyenek rosszindulatúak,ítélkező,mocskos szájú majmok,akkor megnézhetitek magatokat.
Kedves kérdező!
Szerintem csak a hormonok játszanak veled és pusztán szimpátiát,hálát érzel a dokid iránt.Ne aggódj szerintem ez teljesen természetes,majd elmúlik,és ettől,még biztosan nem vagy szerelmes.Előfordul az emberrel az ilyen,hogy jön valaki aki iránt hirtelen bensőségesebb érzéseket kezd el érezni,mert kedves volt vele,vagy jót beszélgettek,kicsit jobban foglalkozott vele,mert jót tett a lelkének.Ez teljesen természetes és normális dolog.Ne érezd magad rosszul,nem követtél el semmi bűnt.Ne foglalkozz a sok álszent tyúkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!