Láttad az interjút a 17. gyermekét váró anyával a tévében?
Hallottam róla, de sajnos nem találom meg.
Köszönöm!
Igen láttam, és sajnálom, de kifejezetten haragudtam rájuk. Nem a gyerekekre, azok nem tehetnek semmiről. De a szülők...hát komolyan mondom nem fogom megérteni őket soha. Dohos, penészes, mindössze két szobás lakásban élnek 18-an vagyis mindjárt 19-en a tanyavilágban. Hát...és a kisebbeket a nagyobbak nevelik.
Ja, és arra a kérdésre, hogy várja-e a babát már, csak annyit mondott az anya, hogy a gyerekek várják, jobban mint ők (a szülők), és végülis ő is várja, de hát tudja, hogy mivel jár, ezért annyira nem boldog...bakker. Nem értem komolyan. Nem írom le amúgy pontosan mit gondolok. Cenzúráznák.
Amúgy a gyerekek mégis mikor és hol készültek? Tudom-tudom, lehet alkalmat találni, de bevallom ennyi gyerek között, ilyen kicsi négyzetméteren már nem is mernék és nem is akarnék szexelni...
:)
Most, hogy megláttam őket, már beugrott, hogy tavaly is volt velük riport.
Biztos van jó oldala is a dolognak, de rengeteg rossz is.
Őszintén én már nem alkotok véleményt, ha ilyet látok. Biztos gondolok valamit róluk, de nem foglalkozom vele.
Egyrészt mert nem lehet meg nem történtté tenni a gyerekek születését, másrészt nem sok közöm van hozzá. Persze persze lehet mondani, hogy az "én adómból" lógatják a lábukat, de őszintén szólva nem hiszem, hogy boldogok. 2 szobában penészes falak között élnek, gondolom rendes ételre sem telik, nemhogy bármi "luxusra". Nem ítélkezem, nincs jogom. Így alakult/alakították az életüket van elég bajuk idegenek sárdobálása nélkül is.
én egyszerűen a gyerekeket sajnálom nagyon..ők h élik ezt meg..persze fontos a szeretet..de fontos az is h különszoba..tisztaság..néha csoki és néha ez-az.
meg azt nem értem h pl az 5. gyerek után miért nem kötteti el magát??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!