Ha csak kort írhatsz, szerinted hány évesen ideális a gyermekvállalás egy nő számára?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy ez sok mindentől függ,de kíváncsi vagyok,hogy általánosságba hány éves nő jut eszetekbe,szerintetek mikorra jön el az idő,mire ideális lehet?2012. dec. 17. 20:34
11/27 anonim válasza:
24-28 első gyereknél
A fiatalabb még kicsit éretlen (tisztelet a kivételnek),az idősebb meg már "kivénült".
14/27 anonim válasza:
25-26
én 26 évesen szültem az első fiamat, szerintem teljesen ideális kor :)
30 nekem már a 2., én azt picit sokallom, bár a mai világban sokszor még az is elsietett, mármint az anyagiak miatt :(
16/27 anonim válasza:
24-25 , az első babánál a 30-at én sokallom, engem is fiatalon szült anyukám és mégis a világ legjobb anyukája. Sajnos a mai világban az anyagiak .. egyéb tényezők miatt későn tudnak gyereket vállalni a nők. Én 21 éves vagyok nagyon szeretnék kisbabát ( tudom , hogy fiatal vagyok ezenkívűl még főiskolás ) de ettől függetlenül már több mint egy éve nagyon vágyok rá.. majd ha eljön az ideje :)
17/27 anonim válasza:
28-at ideálisnak éreztem magamban, de csak 34 évesen jött össze. Ez van.
18/27 anonim válasza:
25-től fölfele (kb. 25 éves korban reális, hogy lediplomázzon az ember és szerezzen is pár év tapasztalatot)
20/27 anonim válasza:
Szerintem 26-27 évesen. Előtte még van pár éve anyukának is, hogy éljen, szörakozzon, a munkájában elhelyezkedjen, tapasztalatot szetezzen, és még biológiailag sem túlérett. És ha úgy gondolják, szeretnék, még 30 alatt a 2. babát is be tudják vállalni, mert időben belefér. Szerintem így a legideálisbb, de persze az élet nem mindig a mi forgatókönyvünk szerint zajlik. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!