Abortuszom lesz! Mennyi a költsége?
Figyelt kérdés
2012. dec. 17. 12:08
11/17 anonim válasza:
Az ember hibázik, újra és újra, ettől vagyunk emberek! Te gondolom soha nem tettél semmi olyat, amit már túl késő volt helyrehozni! Jó neked! Gondolom aki lepontozott az még nem volt terhes! Ne is legyen!
12/17 anonim válasza:
az ember hibázik oké.de hibázzon saját kárán ne egy ártat kisbaba kárán.és ha már hibázott viselje a következményét mint minden más hibánál.
azért mert neked ez a véleményed a terhességről még nem igaz és ne kívánj ilyet másnak!értelmes ember ilyet nem kíván...
13/17 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy ne sikerüljön, hanem hogy ne akarjon, amíg nincs tisztában a dolgokkal! A 12. hétig nem baba, mégcsak nem is embrió! Egy magzat, amit nem véletlenül lehet elvetetni!
14/17 anonim válasza:
ja nálunk ellehet. máshol miért is betiltva? szerintem is élőlény. 5-6 hetesen már DOBOG A KIS SZÍVE. igenis elveszi az életét. de az ő dolga az tény. sajnos.
15/17 anonim válasza:
utolsó elöttinek: nm lehet csak ugy elvetetni. azt is meg kell indokolni. persze azt mond amit akar. és az se egy kellemes dolog hogy elveteti arról nem beszélve hogy az orvosok nővérek se szeretik és keményen bánnak ilyenkor az emberrel.
16/17 anonim válasza:
Értem én, csak valahogy jobban sajnálom azokat a gyerekeket, akiket a kukába dobnak, akikkel rosszul bánnak a szülei, ütik, verik, kínozzák, akik rossz nevelőszülőkhöz kerülnek, akik szenvednek a tudattól, hogy eldobta magától őket az anyjuk! Nem egy válaszoló van, aki ilyen helyzetben volt gyermekkorában, és azt mondták, bárcsak inkább elvetették volna őket!
17/17 anonim válasza:
mind a két félnek igaza lehet nehéz ez. fő lenne a megelőzés ugy gondolom. meg az esemény utáni tabletta is sokat segít.
de vajon a kérdező hova lett? és mit gondol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!