Abortuszom lesz lamináriás tágítással, ebben az esetben mennyire fáj a felhelyezése és a tágulási szakasz?
Ha nem voltál még szülésed, nagyon. Végülis kitágítják a méhszájadat,a mit alapesetben a szülésnek kellene "intéznie". Tehát maga a tágulás fog fájni.
Ha volt már szülésed,annyira nem fog fájni.
Érdekes, hogy megint eltűnt......... no mindegy. Nem kívánok tovább hozzászólni ehhez. Te meg szállj magadba kicsit szerintem, mi lett volna ha anyukád is így gondolkodott volna.
3 gyermekes anya
Változó, hogy kinek mennyire fáj. Amikor tágítja, akkor olyasmi, mintha erős menstruációd görcseid lennének. Állítólag.
Nekem nem volt ilyen beavatkozásom, de láttam már felhelyezést. Ébren volt a lány és nem kötözték le. Utána megkérdeztem tőle, hogy fájt-e, azt mondta nem...
Tényleg nagyon változó, hogy kinek mennyre fáj, nekem azt úgy magyarázta egy nővér, hogy van akinek tele van idegvégződéssel a méhszája, és van akinek alig van ott néhány.
Nekem elhalt terhesség miatt csinálták. Nem fogok hazudni, nekem iszonyatosan fájt maga a felhelyezés, konkrétan sikítoztam. Viszont utána a tágulás már nem volt olyan vészes, erősebb menstruációs görcshöz tudnám hasonlítani.
De lehet, hogy te szerencsésebb leszel és meg sem érzed majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!