Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » "Aki 25 éves kora előtt...

"Aki 25 éves kora előtt gyermeket vállal, az idióta! " Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 14:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
27%
Aki ebbe a bizonytalan országba vállal főleg úgy, hogy a kisgyerekes anyuka esélytelen az elhelyezkedésre gyes után, mert mindenhol a második kérdés és nem szeretik a gyereket....nos nem idióta, hanem nagyon nagyon merész. :)
2012. dec. 15. 19:43
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Èn is az idiòtàk tàboràt erősìtem. 24 voltam, mikor a lànyom született. Meg volt mindenünk, sajàt lakàs, megtakarìtàs, biztos anyagi hàttèr, de a fő ok az volt, hogy mindketten szerettünk volna màr babàt. Ès nem bàntam meg. 29 vagyok jelenleg, 2 erkőcöm van, most tèrek vissza a munkàba, ès mèg nem vagyok idős ahhoz sem, hogy ùjra èpìtgetni kezdjem a karrierem.

Ja ès nem voltam türelmetlen a gyerekekkel soha.

2012. dec. 15. 20:06
 23/28 anonim ***** válasza:
57%
Idióta aki ilyet mond, ami nem normális 40 körül szülni az elsőt mégis sokan szülnek akkor,nem teljesen mindegy hogy ki hány éves? Nem vagyok idióta,mert 21 évesen szültem a fiam,teljesen jó időpont 20 felett bármikor szülni,arról nem is beszélve,hogy genetikai szempontból is életképesebb az utóbb ha fiatalok a szülők. 23L
2012. dec. 15. 20:47
 24/28 anonim ***** válasza:
Idióta aki ilyet mond, ami nem normális 40 körül szülni az elsőt mégis sokan szülnek akkor,nem teljesen mindegy hogy ki hány éves? Nem vagyok idióta,mert 21 évesen szültem a fiam,teljesen jó időpont 20 felett bármikor szülni,arról nem is beszélve,hogy genetikai szempontból is életképesebb az utód ha fiatalok a szülők. 23L
2012. dec. 15. 20:47
 25/28 anonim ***** válasza:
bocsánat duplán küldte
2012. dec. 15. 20:48
 26/28 anonim ***** válasza:

nem olvastam az összes választ, de akkor én is idióta vagyok... 22 évesen 29 hetes terhes vagyok. nekem ez az ideális kor a babához (így érzem) 15-16 éves korom óta vágyom saját családra, de csak most tudtuk bevállalni anyagilag, szellemileg... meg hát ugye meg kellett hozzá találni a megfelelő partnert hozzá ;)

köszönjük, nagyon boldogok vagyunk, és várjuk a pici érkezését :)

2012. dec. 15. 22:04
 27/28 anonim ***** válasza:
24 éves voltam az első gyerkőc megszületésekor,nem éreztem magam idiótának:)
2012. dec. 16. 14:02
 28/28 anonim ***** válasza:

Szerintem ha betöltötted a 20-at, mehet a baba!

40 után viszont már nem ajánlatos... veszélyes lehet.

2017. aug. 4. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!