Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » "Aki 25 éves kora előtt...

"Aki 25 éves kora előtt gyermeket vállal, az idióta! " Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 14:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem meg az az idióta, aki ilyet állít.
2012. dec. 15. 14:49
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem az évek száma számít, hanem az ember érettsége, na meg a háttere a gyermekvállaláshoz. Különbözőek vagyunk, van akinek még 30 évesen sem nőtt be a feje lágya, van aki már 20 évesen is érett, felelősségteljes gondolkodású. Az az idióta, aki általánosítva alkot véleményt.

A gyermekvállalásnál nem az számít, hogy hány éves az anyuka (persze azért jó ha elmúlt már 18), hanem hogy mennyire vágyik babára, önállóan, felelősségteljesen tud az életben elboldogulni, hiszen egy apró élőlény sorsáért lesz felelős ezután. Biológiailag is a legjobb a huszas években szülni először.

Én is nagyon szerettem volna hamarabb, de nem sikerült. Volt két vetélésem, pár év sikertelenség után 30 évesen szültem először. De a természet bepótolta, végül 3 gyerekem lett, aminek nagyon örülök.

Ismerek olyanokat,akik 20 évesen szültek, s olyat is, aki 40 évesen először! Nem ítélek el senkit, mert mindenkinek másképp alakul a sorsa, de nem szeretem, ha valaki látatlanul ítélkezik.

Az ismerősödnek azt tanácsolnám, hagyjon fel a bébiszitterkedéssel, ha nincs türelme a gyerekekhez, sajna attól félek, neki később se lesz.

2012. dec. 15. 14:50
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon erős kijelentés :) Szerintem is valahol 25 után jön el a megfelelő idő (de hangsúlyozom ez csak az én véleményem) de azért nem idiótáznék le senkit.

Hogy mennyire lehet bírni a gyereket türelemmel ez meg nem korfüggő ismerek birkatürelmű 20 évest meg idegbeteg 40 est is akinek nem való gyerek szóval ez nem ettől függ.

Én 29 vagyok van 2 gyerekem, néha falramászok tőlük de sajnos amúgy se vagyok egy áldott jó birkatürelmű ember engem más is felidegesít hamar, nem csak a gyerekek...

2012. dec. 15. 14:51
 14/28 anonim ***** válasza:
90%
36 evesen szultem az elsot...en is idiota vagyok!!!! Talan azert lett volna elobb mert akkor meg kevesbe tudja az ember hogy mire vallalkozik - elnezest ha valakit megbantanek ezzel! Ezt azert gondolom, mert a multkor egy 100 diplomas okos lannyal beszelgettem es rajottem, hogy az en agyam mar mennyi tapasztalaton tul van amirol o meg csak nem is gondolja, hogy letezik. Pedig gyerekekkel foglalkozik! Szoval en azt mondom, mindenkinek akkor jo amikor eljon az ideje es megvan a megfelelo partner hozza. Mi nagyon remenykedunk megegyert!
2012. dec. 15. 14:54
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy miért kell minden héten ezzel hasonló kérdéseket feltenni?

Ha készen állsz 25. éves korod előtt szülni akkor hajrá, de ha ezt állandóan kérdezgetni kell akkor valami mégsem jó.

2012. dec. 15. 17:03
 16/28 A kérdező kommentje:
Én még egy ideig nem szeretnék babát,nem is írtam ilyenről,úgyhogy nem tudom honnan szedted. A kérdés lényege teljesen más,nem az,hogy én vállaljak-e.
2012. dec. 15. 17:10
 17/28 anonim ***** válasza:
49%
Azt gondolom, hogy aki ezt gondolja, az az idióta... 21 évs vagyok, 18 hónapos a fiam, de sokszor a 33 éves barátnőm (egy idősek a fiaink) tőlem kér tanácsot... Na ennyit erről.
2012. dec. 15. 17:16
 18/28 anonim ***** válasza:
74%
Utolsó vagyok, még annyit fűznék hozzá, hogy régen 16-20 éves kor volt az ideális a gyermek vállalásra. Csak mostanság, az utóbbi években tolódott ez így ki.
2012. dec. 15. 17:17
 19/28 anonim ***** válasza:
52%

"Utolsó vagyok, még annyit fűznék hozzá, hogy régen 16-20 éves kor volt az ideális a gyermek vállalásra. Csak mostanság, az utóbbi években tolódott ez így ki."

Mikkor volt ideális 16-20 évesen szülni az 1800-as években?

Nekem már a nagyim is 27. évesen szült pedig az már nagyon régen volt.

2012. dec. 15. 17:21
 20/28 anonim ***** válasza:
74%

Akkor én is idióta vagyok.:)

De ezt itt írta valaki? Biztos valaki olyan, aki jóval 45 felett szülte a gyerekét (...mert ő úgy akarta, és nem azért mert, hogy olyan sokáig próbálkoztak...), és bele se gondolt abba, hogy majd mindenki azt hiszi, hogy a nagymama jött a gyerekér az óvodába.

Szóval inkább vagyok idióta. :)

2012. dec. 15. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!