Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol vannak a gyerekek, amíg...

Hol vannak a gyerekek, amíg feldíszítitek a karácsonyfát? Mennyi ideig tart?

Figyelt kérdés
2012. dec. 14. 06:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
3 éves múlt a kislányom és együtt díszítjük a fát. Egyedül nevelem, így nem nagyon tudom elküldeni itthonról, vagy én magam elvinni, hogy addig valaki otthon díszítsen. Meg amúgy is kellemesebb időtöltés nekem is, neki is, hogy együtt díszítjük. Nálunk ez majd egy egész délutános program. Megebédelünk és utána rögtön neki is állunk. Tavaly persze még nem igazán tudott segíteni, és most is félek, hogy inkább csak lassabban halad majd a munka, de én egyáltalán nem bánom :)
2012. dec. 14. 11:45
 12/12 anonim válasza:
nálunk anyumék mindig este diszitették fel a fát, mikor már elaludtam, aztán 24.én délután a konyhába ettünk, és akkor pakolták be az ajándékokat a fa alá. ez nálunk mindig igyment.:)
2012. dec. 14. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!