Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol vannak a gyerekek, amíg...

Hol vannak a gyerekek, amíg feldíszítitek a karácsonyfát? Mennyi ideig tart?

Figyelt kérdés
2012. dec. 14. 06:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2,5 éves a kislányom. 23-án este, miután elaludt, akkor díszítjük fel a fát, tesszük alá az ajándékait. Így 24-én egész nap tud játszani velük.
2012. dec. 14. 07:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Az én lányom is két és fél éves,és mi is vagy 23.án este vagy 24.én délután míg alszik,de már az is megfordult a fejembe hogy együtt díszítjük fel mert már sokfelé a városba üzletekbe vannak karácsonyfák meg meséket is amiket néztünk abba is látta hogy feldíszítették a fát.
2012. dec. 14. 07:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Mi együtt díszítjük fel mert nagyon élvezik.
2012. dec. 14. 07:25
 4/12 anonim ***** válasza:

Együtt díszítjük, nagyon nagy izgalommal várja, és büszke hogy ő csinálta! Együtt vettük a fát, a díszeket!Az ajándékokat majd a Jézuska teszi alá.

Tavaly volt 2,5, annyi maradt meg neki a karácsonyból, hogy a fát díszítette!

2012. dec. 14. 07:53
 5/12 anonim ***** válasza:

23.-án este díszítjük a fát...ők már akkor alszanak :)alig várom már :D

3 éves és 1.5 éves gyerekek anyukája....:)

2012. dec. 14. 08:34
 6/12 anonim ***** válasza:
24.-én délelőtt együtt díszítjük,az ajándékok estefelé kerülnek a fa alá,amíg fürdenek,öltözködnek..
2012. dec. 14. 08:44
 7/12 anonim ***** válasza:

Eddig az egyik mamánál volt apánál, én meg egyedül díszítettem. A díszítés meddig tart? Kb. 1,5 óra.

Most 4,5 éves lesz a nagy és nem tudom eldönteni, hogy most hogy legyen...

2012. dec. 14. 09:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Nálunk az volt a szokás,hogy 24.én délután nagynénémmel ,unokatestvéremmel,és öcsémmel elmentünk sétálni megnéztünk egy Betlehemet,sétáltunk,megnéztünk a boltok feldíszített kirakatát,néztük más háznál világít-e már fa,és mire visszatérünk hozzájuk náluk mindig ott volt a feldíszített a fa a fákkal,akkor kibonthattuk az ajándékokat,majd anyáék telefonáltak,hogy megérkezett otthonra is a Jézuska Ők átjöttek nagynénémékhez Ők is kinyitották az ajándékot majd mindannyian mamával együtt hazamentünk,ajándékot bontottuk,énekeltünk a felnőttek töltött káposztát ettek,mi néztük a karácsonyi filmeket vagy játszottunk az új játékkal.

Kisfiam még csak 20 hónapos lesz karácsonykor,így azt találtuk ki amíg alszik délután feldíszítjük a fát majd alárakjuk az ajándékokat,és este ki lehet bontani,később majd megbeszéljük anyukámmal,hogy addig nála legyen amíg díszítünk. Szerintem az egész 2-3 óra alatt meg van mindennel együtt.

2012. dec. 14. 09:24
 9/12 anonim ***** válasza:

Együtt díszítjük délelőtt, aztán ebéd. Én is díszítettem anyuékkal gyerekkoromban, mindig nagyon élveztem, így az én gyerekeimnek is szeretném ezt az élményt megadni. :-) Az ajándékokat a Jézuska hozza délután. Első két évben akkor amikor aludt délután, tavaly pedig a mamájával leste az ablakban, hogy mikor jön, de közben "odavarázsolódtak" a szobába. :-D

4 éves és 2 hónapos fiúk anyukája

2012. dec. 14. 09:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Templomba Jézuska váráson.
2012. dec. 14. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!