Gyerekek után nagy maradt a hasam. Mit lehet vele csinálni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok az az alkat, akinek lapos lenne a hasa. Minden más részemmel elégedett vagyok, de ha a hasammal nem tudok mit kezdeni. Néhány hét múlva megyek vissza dolgozni, és nem érzem jól magam a ruháimban, pedig nem testhezállóak. Behúzott hassal pedig nem lehet egész nap bírni.2012. dec. 4. 16:11
1/7 anonim válasza:
Én is igy voltam.Visszafogytam a terhesség elötti sulyomra,de a hasam maradt.Kicsit tornáztatni kell,meg a terhesség alatt hozzászoktál hogy nem húzod be,és most se teszed.Nem teljesen,de huzd be,járj szép tartással,huzd ki magad....egy idő után észre se veszed,de már az lesz fura ha kiengeded a hasad...(nekem 20kiló feleslegem volt amugy)
2/7 anonim válasza:
Ilyen gyorsan sok mindent nem tudsz tenni. Vegyél alakformáló fehérneműt. Nekem nagyon bejöttek. Összefog mindenhol, térdtől mellig.És a ruhák sokkal szebben állnak.
3/7 A kérdező kommentje:
Alakformálón már gondolkodtam, de szeretném, ha hosszú távon eredmény lenne. Mondjuk a hasizom gyakorlatokat nem szívlelem, de valamit muszáj tenni. Még valaki?
2012. dec. 4. 18:45
4/7 anonim válasza:
én szülés után 6 hónappal kezdtem el Rubint Rékázni. Kb. 8 hónapja csinálom,mindenhol látványos, kivéve a hasam.A megnyúlt bőr miatt nem sokat segít a hasazás!!Pedig heti 3*40 perc alakformálás!!!
5/7 A kérdező kommentje:
Régi formámat visszanyertem, kivével a hastájék. És nem csak a bőr nyúlt meg, olyan belesnek érzem magam. Nem is tudom rendesen körbeírni. De ha torna sem segít, bele sem kezdek :)))
2012. dec. 4. 22:37
6/7 anonim válasza:
Mivel a has sínyli meg legjobban a 9 hónapot, több idő kell neki. Nekem lehet hogy 2 év kell, neked lehet hogy 1 év. De az biztos, hogy az első hónapokban olyan mintha semmit nem csinálnál.
7/7 anonim válasza:
Normál testalkatú vagyok,de teljesen lapos hasam sose volt.Terhességem alatt feljött rám 23 kg.,miután megszültem is nagy hasam maradt,sokan poénkodtak is,hogy "mi az nem szültél még?"Pár hét alatt mondhatni visszatértem a szülés előtti alkatomhoz (karok,lábak vékonyak),de a hasamból alig ment le vmi.Mivel alpvetően lusta ember vagyok,először édesség megvonással majd más egyéb ételek megvonásával próbáltam lefaragni a hasamból,de nem ment.Nem maradt más hátra csak a felülések.Én mindig úgy csináltam,este még ment a barátok közt,addig hasaztam.Így az idő is elment gyorsan.Aztán pár hét után mikor már látszódott,hogy én tényleg csinálok is vmit,akkor meg már azt vettem észre,hogy míg a "torna"elején alig bírtam megcsinálni a felüléseket,mert mondjuk 30 után már nehezen ment,addigra 3-4 hét után hiába lett vége a Barátok köztnek én még mindig tudtam csinálni a felüléseket.Próbáld meg,hidd el csak a kezdet lesz nehéz,és pár hét után meg ha látod az eredményt még jobban belelkesülsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!