Tudnál olyan indokot mondani ami nagyjából elfogadhatóvá teszi hogy egy anya apukára bízza a gyerek nevelését?
Kedves kérdező
Hallottad, hogy ismét kisbabát vár a hölgyemény??
Ez röhej, vajon arról a kisgyermekről is lefog majd mondani??!
Állítólag az kislány lesz..
Hát igen, sajnos nekem is ez jutott eszembe. Nem, semmiképp sem elfogadható az, ha egy anya lemond a gyerekéről HASONLÓ helyzetben. Értsd úgy, h normál körülmények, támogató apa, stb. Kondákor Zsófi mindig is reflektorfényben élt, sokáig volt az R-Go egyik táncos lánya, aztán összejött Lalával - én nem gondolom, h valaha is közrejátszottak volna a nehéz körülmények.
H most mi lesz, nem tudom.. De nehéz nem undort érezni ilyenkor - mert az a kisfiú mit fog érezni? Katja kell, Ő nem kell az anyjának? Bármilyen jó is az Apa, ezt kétlem, h lelki törés nélkül fogja megélni... És ez miatt.. nagyon is meg van a véleményem erről a nőről.
Az ilyen nők alapból gyenge jellemek. Annyit szüljön amennyit bír/elbír, legalább ennyi esze lehetne.
Szerintem akinek gyereke van kutya kötelessége megerősödni minden körülmények között.
Ha a gyereke jelenléte/szeretete nem ad erőt akkor semmi se! Én úgy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!