Milyen hozzáállás ez egy nagypapától?
A nagypapa hozta haza az oviból a gyereket. Amikor megláttuk szívinfarktust kaptunk, mert nem volt rajta sapka(papa hozta kézben a sapit) a dzsekije nem volt összehúzva, sőt még az alatt lévő kapucnis pulcsi sem volt összecipzározva, lógott rajta minden, nyaka kinn volt, harisnyában volt a nadrágot nem adta rá,...
mertünk szólni, illetve megkérdezni tőle, hogy miért nem öltöztette fel normálisan a gyereket, még ő volt megsértődve, hogy a kocsiban nem fázott...
csakhogy ki kell menni az oviból is és be is kell jönni, meg egyébként is!!! Múlt héten beteg volt a gyerek, köhögés, nátha, láz stb. abszurdum.
szerinted?
Nem olvastam végig a válaszokat!
De én nem értem mindenki az elején azt írja hogy egy 5 éves gyereknek lennie kell ennyi eszének hogy ha fázik szól. és a nagypapának nem kellett volna annyi eszének lenni,hogy a gyereket felöltöztetem és egyébként sem viszi ki az utcára harisnyában nadrág nélkül.Szerintem ez nem természetes és én sem hagynám szó nélkül.
Nagyon remélem,hogy nem a gyerek előtt szóltál be a papának:S(bár az értelmi szintedet látva nem hiszem) csak azért hogy a gyerek még jobban ne tisztelje nagypapát...
Abban igazad van hogy hideg van bizony fel kell öltözni....de ezt már tanísd meg a csemetédnek,hogy ilyenkor mit kell felvenni...
egy 5 éves gyerek már messze jár a csecsemötől,1-2 év és megy iskolába,majd ott a tanító lesz a hibás mert nem öltözött fel a gyereked,
persze megértem hogy frászt kaptál mert a gyerek beteg volt és nem volt melegen öltözve.de akkor is meglehet mindent kulturáltan megbeszélve nem pedig vádaskodva:)
Sajnálom, hogy ilyen súlyos kifejezésekkel dobálózol és csak ezt tudtad leszűrni, hogy szerinted "Életképtelennek és nyápicnak nevelem" a gyerekemet.
Nem fogok neked magyarázkodni, csak sajnálni tudlak.
Ha látnál engem és ismernél, látnád a gyerekeimet, a férjemet, nem ezt mondanád. SAjnállak...
csak adminok tudnak választ törölni, te vagy szánalmas.
megsértetted a ff-t
nincs kihasználva a nagypapa, mivel talán egy hónapban 1x hozta őket haza, most már egyszersem azóta.
választ töröltetni nem lehet, esetleg jelezni a moderátor felé, aztán majd eldöntik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!