Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen hozzáállás ez egy...

Milyen hozzáállás ez egy nagypapától?

Figyelt kérdés

A nagypapa hozta haza az oviból a gyereket. Amikor megláttuk szívinfarktust kaptunk, mert nem volt rajta sapka(papa hozta kézben a sapit) a dzsekije nem volt összehúzva, sőt még az alatt lévő kapucnis pulcsi sem volt összecipzározva, lógott rajta minden, nyaka kinn volt, harisnyában volt a nadrágot nem adta rá,...

mertünk szólni, illetve megkérdezni tőle, hogy miért nem öltöztette fel normálisan a gyereket, még ő volt megsértődve, hogy a kocsiban nem fázott...

csakhogy ki kell menni az oviból is és be is kell jönni, meg egyébként is!!! Múlt héten beteg volt a gyerek, köhögés, nátha, láz stb. abszurdum.

szerinted?

2012. dec. 12. 12:43
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
55%
Aki nem vág le országos hiszit és nem akarja szegény nagypapát lefejezni, az vagdalózik. Imádom az ilyen nőket. Jódolgukban azt sem tudják mit csináljanak.
2012. dec. 12. 13:32
 12/35 A kérdező kommentje:

Senki nem kért meg, hogy vágd le a papa fejét.

De gondolom nektek,nincs gyereketek, ezért nem értitek...

2012. dec. 12. 13:37
 13/35 anonim ***** válasza:
62%
Van gyerekem és te vagy az aki cirkuszol nem mi
2012. dec. 12. 13:41
 14/35 anonim ***** válasza:
47%
Én az anyukával értek egyet. Attól, hogy nagypapa, idősebb, még nem kell szenilisnek lennie, és ha már felnevelt egy gyereket tudhatná, hogy rekord mínuszokban rendesen fel kell öltöztetni egy gyereket. Ha meg nem vigyáz a gyerekemre, akkor nem kell a segítsége sem! Én is kikérném magamnak ezt! Maximálisan megértelek!
2012. dec. 12. 13:51
 15/35 anonim ***** válasza:
62%
Van gyerekem, viszont én megköszönöm a segítséget, nem itt cirkuszolok. Mint mondtam, vedd a fáradtságot és menj el a gyerekedért. Erről kérdést kiírni, te jó ég!
2012. dec. 12. 13:54
 16/35 A kérdező kommentje:

Sehol nem írtam, hogy nem vagyok hálás a nagyszülői segítségért, olvass csak vissza.

Kiforgatjátok az ember szavait...

2012. dec. 12. 15:26
 17/35 anonim ***** válasza:
79%

Na nehogy már a kérdező azért legyen rossz anya, mert elfogadja a nagyszülő segítségét. Milyen duma ez, hogy hozd el a saját gyerekedet az oviból meg vedd a fáradságot és menj el a gyerekedért? Istenem, de sok mártír anyuka van itt!

Nekem senki ne mondja, hogy nem kerekedne a szeme, ha a gyereke a tél közepén egy szál harisnyában állítana haza.

Nem arról van szó, hogy le kell harapni a nagypapa fejét, de azért ne csináljunk már úgy mintha ez teljesen rendben lenne! Kíváncsi vagyok, hogy a lehurrogók közül hányan hagynák szó nélkül!

Én biztosan megkérdezném, hogy Na, de papa, hol van a gyerek nadrágja?

2012. dec. 12. 15:28
 18/35 anonim ***** válasza:
44%
Nem vagyok mártír, bármilyen segítséget szívesen elfogadok,viszont nem is írnék ki ilyen kérdést soha erre az oldalra arról, aki segít nekem. Ezt a fajta kibeszélést gusztustalannak tartom. Az ilyen nő nagyon unatkozhat.
2012. dec. 12. 15:36
 19/35 anonim ***** válasza:
36%
Te meg tele vagy agresszióval és feszültséggel. Ennek az okáról lehet, hogy nem ártana egy kérdést kiírnod, és kiadnod magadból, mert talán megkönnyebbülnél.
2012. dec. 12. 16:18
 20/35 anonim ***** válasza:
Most nagyon okosat írtál, remélem büszke vagy magadra. Sokat gondolkoztál rajta? Én nem bántottalak Téged, de remélem ettől jobban érzed magad.Na szia, ilyenekkel én nem vitázom.
2012. dec. 12. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!