Milyen hozzáállás ez egy nagypapától?
A nagypapa hozta haza az oviból a gyereket. Amikor megláttuk szívinfarktust kaptunk, mert nem volt rajta sapka(papa hozta kézben a sapit) a dzsekije nem volt összehúzva, sőt még az alatt lévő kapucnis pulcsi sem volt összecipzározva, lógott rajta minden, nyaka kinn volt, harisnyában volt a nadrágot nem adta rá,...
mertünk szólni, illetve megkérdezni tőle, hogy miért nem öltöztette fel normálisan a gyereket, még ő volt megsértődve, hogy a kocsiban nem fázott...
csakhogy ki kell menni az oviból is és be is kell jönni, meg egyébként is!!! Múlt héten beteg volt a gyerek, köhögés, nátha, láz stb. abszurdum.
szerinted?
Senki nem kért meg, hogy vágd le a papa fejét.
De gondolom nektek,nincs gyereketek, ezért nem értitek...
Sehol nem írtam, hogy nem vagyok hálás a nagyszülői segítségért, olvass csak vissza.
Kiforgatjátok az ember szavait...
Na nehogy már a kérdező azért legyen rossz anya, mert elfogadja a nagyszülő segítségét. Milyen duma ez, hogy hozd el a saját gyerekedet az oviból meg vedd a fáradságot és menj el a gyerekedért? Istenem, de sok mártír anyuka van itt!
Nekem senki ne mondja, hogy nem kerekedne a szeme, ha a gyereke a tél közepén egy szál harisnyában állítana haza.
Nem arról van szó, hogy le kell harapni a nagypapa fejét, de azért ne csináljunk már úgy mintha ez teljesen rendben lenne! Kíváncsi vagyok, hogy a lehurrogók közül hányan hagynák szó nélkül!
Én biztosan megkérdezném, hogy Na, de papa, hol van a gyerek nadrágja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!